Ακολουθηστε μας

Backstage

Flag Day: Μια θάλασσα από σημαίες και κασκόλ στη Θεσσαλονίκη

Η εξαιρετική πρωτοβουλία του «Official Liverpool Supporters Club Thessaloniki Branch» που θέλει να μετατρέψει τα γραφεία του κλαμπ στη Θεσσαλονίκη σε μια θάλασσα από σημαίες και κασκόλ.

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των φίλων της Λίβερπουλ:

«Ακολουθώντας το παράδειγμα του διασημότερου συνδέσμου φίλων της Liverpool, Spion Kop 1906, το Official Liverpool Supporters Club Thessaloniki Branch κάνει το δικό του κάλεσμα προς τους Θεσσαλονικείς «Kopites» για μία… Flag Day την ερχόμενη Δευτέρα (13/02), στο ντέρμπι της Liverpool με την Everton (22:00)!

Μετατρέπουμε τον σύνδεσμο σε μια θάλασσα από σημαίες και κασκόλ! Μια θάλασσα λευκή, κίτρινη, πράσινη, γκρι, μα κυρίως… πολύ κόκκινη! Φέρνουμε το κασκόλ μας, φέρνουμε τη σημαία ή το banner μας, φέρνουμε τη φωνή μας και δημιουργούμε από νωρίς ατμόσφαιρα Kop, κερκίδα όπως θα έπρεπε να είναι! Εξάλλου, όπως λέει και το Spion Kop 1906, αυτό ίσως να είναι το τελευταίο ντέρμπι Liverpool – Everton στο Anfield για τον επόμενο αρκετό καιρό…

Δείχνουμε έμπρακτα την υποστήριξη μας στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας που τα τελευταία χρόνια μάς χάρισαν σπουδαίες αναμνήσεις και ιστορίες! Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, είμαστε περήφανοι για την ομάδα και την κοινότητα της!».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage