Ακολουθηστε μας

Backstage

Final-8: Με εισιτήρια… Champions League θα μένουν άδειες οι εξέδρες

Μεταξύ συγγενών και φίλων έγινε η πρεμιέρα του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι κερκίδες στα «Δύο Αοράκια» έμειναν απελπιστικά άδειες και στους δύο αγώνες, με τους οποίους άνοιξε η αυλαία της διοργάνωσης, τόσο στο Πανιώνιος – ΑΕΚ (88-93), όσο και στο Περιστέρι – ΠΑΟΚ (77-64) ο κόσμος στις εξέδρες ήταν ελάχιστος, πάλι καλά που έμειναν στο γήπεδο οι αθλητές και οι εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετέχουν στο Final-8 και μαζί με τους ανθρώπους που εργάζονται για τη διοργάνωση «γέμισαν» κάποια πλάνα της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Οι εξέδρες έμειναν άδειες και παρά τις προσπάθειες για διαφήμιση από την πλευρά της ΕΟΚ η πρώτη μέρα ήταν απογοητευτική, όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου. Δεν ξεπέρασαν τους 300 ανθρώπους.

Αρχικά από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας ακούστηκαν δικαιολογίες περί διαφοράς δυναμικότητας των ομάδων, αν και δεν φάνηκε αυτό στο παρκέ, ενώ άλλη μια πρόφαση ήταν η ώρα διεξαγωγής.

Ο βασικός λόγος ήταν η τσουχτερή τιμή των εισιτηρίων, καθώς χρειάζεται κάποιος να πληρώσει 25-50 ευρώ τη μέρα, με την «υποχρέωση» να παρακολουθήσει και τις τέσσερις ημέρες του Final-8. Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο αποφάσισε η ΕΟΚ να διανέμει τα εισιτήρια και οι προϋποθέσεις που έθεσε έπαιξε ρόλο.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό η εικόνα δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση και δεν ενισχύει το νέο αυτό εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα, αν και οι διοργανωτές περιμένουν πολύ μεγαλύτερη προσέλευση το τριήμερο που έρχεται.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage