Ακολουθηστε μας

Backstage

ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου: «Πανθεσσαλικό – Οφείλουμε να εφαρμόσουμε την προκήρυξη»

Ολοκληρώθηκε η σημερινή σύσκεψη που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΠΟ μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων κι είχε ως αντικείμενο την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Αποφάσεις δεν προέκυψαν από την σημερινή συνάντηση, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ομοσπονδία, οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για τα play off του Nations League, πάντως ξεκαθαρίστηκε ότι υπάρχει δέσμευση εφαρμογής της προκήρυξη της διοργάνωσης και μόνο αυτής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο.

Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά».

Υπενθυμίζεται ότι στην προκήρυξη αναφέρεται ότι «Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο τελικός αγώνα θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου».

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage