Ακολουθηστε μας

Backstage

Επιβράβευση για τον Χρήστο Καρυπίδη που αναβαθμίζεται σε τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να επιβραβεύσει  και να αναβαθμίσει το ρόλο του  Χρήστο Καρυπίδη, ο οποίος μετά από πέντε χρόνια στο πόστο του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος αναβαθμίζεται σε τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι μια πρώτη απόφαση του Ιβάν Σαββίδη σ’ ότι αφορά τη δομή και λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτση από το οργανόγραμμα και την καθημερινότητα της ομάδας, με τον Χρήστο Καρυπίδη να έχει υπό την ευθύνη του τη λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ παράλληλα θα είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή της στρατηγικής του σωματείου, σε ότι έχει να κάνει με το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Αυτό σημαίνει πως το κομμάτι των διαπραγματεύσεων και τον οικονομικών συναλλαγών με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και ποδοσφαιριστές παραμένει να το χειρίζεται η Μαρία Γκοντσαρόβα.

Προκειμένου να ενισχυθεί το κομμάτι της λειτουργείας και της καθημερινότητας στην α’ ομάδα ανεβαίνει ως team manager ο Γιώργος Θεοδωρίδης, που μέχρι τώρα ήταν στην Κ19 του συλλόγου.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τον Κυριάκο Κυριάκο να αναλάβει την εκπροσώπηση της ομάδας σε Λίγκα και ΕΠΟ, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Διευθυντής Επικοινωνίας.

Έτσι για τις ανάγκες της εκπροσώπησης ο Κυριάκος Κυριάκος αναλαμβάνει θέση Γ’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τέλος, προπονητής τερματοφυλάκων θα αναλάβει ο Βαγγέλης Λάππας, ο οποίος εργάζεται ως προπονητής τερματοφυλάκων τα τελευταία 24 χρόνια. Είναι κάτοχος διπλωμάτων UEFA A, UEFA B Goalkeeping License και AFC-GK Level 1. Έχει παρακολουθήσει πολλά διεθνή εκπαιδευτικά σεμινάρια και έχει συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια ως ομιλητής σε σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 2010 εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Την περίοδο 2015-16 διετέλεσε προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Τις σεζόν 2016-18, ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στην Al Dhafra FC στο Άμπου Ντάμπι. Τη σεζόν 2018-19 διετέλεσε Προπονητής Τερματοφυλάκων στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Από το 2019 μέχρι και το 2022 ήταν Προπονητής Τερματοφυλάκων του ΟΦΗ. Τελευταία ομάδα με την οποία συνεργάστηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων ήταν ο Παναιτωλικός.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage