Ακολουθηστε μας

Backstage

Επιμένει στην παραίτηση Μπαλτάκου-Μπένετ ο Καρυπίδης – «Ποιος Μπέος; Γελάμε…»

O Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε στην Αθήνα από το Σικάγο των ΗΠΑ και ενημερώθηκε από τον  αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Τάκη Μπιλίρη, που εκπροσώπησε τον Άρη, για όσα συνέβησαν στη χθεσινή συνάντηση των έξι με Μπαλτάκο και Μπένετ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης δεν κάνει πίσω ούτε βήμα σε όσα πιστεύει και επιμένει στην πάγια θέση του για παραίτηση των Μπαλτάκου και Μπένετ αν δεν μπορούν να φέρουν καλύτερους διαιτητές.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης εξέφρασε την έκπληξη και την οργή του για την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον του, μιλώντας για στοχοποίηση και επιλεκτική ευαισθησία του εισαγγελέα κ. Μαργαρίτη. «Φαίνεται ότι ακούει μόνο τι λέω εγώ, ενώ για κάποιους άλλους κωφεύει» σχολίασε στον κύκλο του».

Σε ότι αφορά τον Αχιλλέα Μπέο και τα σχόλια του περί φιλικών αγώνων Άρη και Ολυμπιακού, ο Καρυπίδης έλεγε με ειρωνική διάθεση: «Καλά μιλάει ο Μπ΄ςος για φιλικές σχέσεις και φιλικά παιχνίδια; Ο Μπέος; Ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει είναι αυτός. Ας μας πει από ποιον έχασε φέτος και πέρσι ο Ολυμπιακός. Μιλάει ο Μπέος που αλλάζει τους φίλους του κάθε χρόνο κατά το δοκούν και οπως τον βολεύει…».

Όσο για τη δήλωση του Μπέου, να τον καλέσει ο Πρωθυπουργός να αναλάβει τα ηνία της χώρας και του ποδοσφαίρου, ο Θόδωρος Καρυπίδης σχολίασε:  «πια ηνία να αναλάβει και ποιος; Αυτός που πριν λίγα χρονια καταδικάστηκε για στημένα παιχνίδια ; Γελάμε…».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage