Ακολουθηστε μας

Backstage

Επική κωλοτούμπα της Μπεσίκτας για Λουτσέσκου

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας από την Τουρκία, που θέλουν τον Μιρτσέα Λουτσέσκου να έχει προτείνει τον… Ραζβάν Λουτσέσκου στην Μπεσίκτας ή την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να συμφωνεί από τώρα με τον υιό Λουτσέσκου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της από το ερχόμενο καλοκαίρι, άναψαν φωτιές οι οποίες, ευτυχώς, γρήγορα έσβησαν.

Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, ειδικά όταν πρόκειται για τα τουρκικά media, πολύ γρήγορα αρχίζουν οι… κωλοτούμπες και οι αναδιπλώσεις.

Ο ΠΑΟΚ διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας και ήθελαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να συνομίλησε με τον γενικό συντονιστή ποδοσφαιρικών ζητημάτων της Μπεσίκτας, Σαμέτ Αϊμπαμπά με τον ίδιο να δηλώνει στην «Hurriyet» πως: «Συζητήσαμε τη δομή του συλλόγου με τον Μπρούνο Ζενεσιό και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μοιραστήκαμε συστηματικά σκέψεις για την ομάδα».

Στη Μικράς Ασίας γνώριζαν ότι οι Τούρκοι ήρθαν τις προηγούμενες εβδομάδες σε επαφή με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος δέχθηκε πρόταση από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και προφανώς συζήτησε μαζί τους.

Ο άνθρωπος που άνοιξε αυτό το θέμα, ο Σαμέτ Αϊμπαμπά, σε νέα τοποθέτηση του στα media της γειτονικής χώρας ανέφερε πως ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο και πως η «ανταλλαγή ιδεών» έγινε με τον πατέρα του, Μιρτσέα, που βρίσκεται στη λίστα.

Κάπως έτσι η φωτιά που άναψε ο τουρκικός Τύπος πέριξ του ΠΑΟΚ φαίνεται να σβήνει πολύ γρήγορα δίχως να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage