Ακολουθηστε μας

Backstage

Εκπρόσωπος Τύπου κυπριακής αστυνομίας: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας»

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Κύπρου, Χρίστος Ανδρέου, εξέφρασε τις επιφυλάξεις αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας στις 20 Μαΐου.

Η ΕΠΟ μπορεί να ανακοίνωσε και επίσημα τον τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, ωστόσο όπως προκύπτει δεν υπάρχει ενημέρωση και έγκριση από την πλευρά της κυπριακής αστυνομίας, που σε μια αντίστοιχη περίπτωση διεξαγωγής τελικού κυπέλλου βόλεϊ τo 2019, είχε απαντήσει αρνητικά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, μιλώντας στον Super Sport FM 104,0 και στην εκπομπή «Weekend Pre-Game» με τον Αντώνη Κατσαρό, τόνισε ότι αφενός δεν έχουν καμία ενημέρωση για τον τελικό και αφετέρου θύμισε ότι κάποτε αρνήθηκαν ένα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, λοιπόν, είπε μεταξύ άλλων: «Αυτό, που μπορώ να μπω, είναι πως πέραν των δημοσιευμάτων δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση. Όταν έχουμε, θα τοποθετηθούμε. Υπάρχουν πολλά δεδομένα, που πρέπει να αναλυθούν.

Δεν έχουμε τίποτα συγκεκριμένο αριθμητικό. Θα πρέπει να ξέρουμε εάν θα έρθουν οπαδοί, πόσοι κτλ. Και παλαιότερα ένας τελικός Κυπέλλου πετόσφαιρας (σ.σ. βόλεϊ) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είχε αποφασιστεί να γίνει στην Κύπρο, όμως αρνηθήκαμε και δεν έγινε ποτέ στην Κύπρο».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage