Ακολουθηστε μας

Backstage

Εκλογές ΕΠΟ: Το «ψηφοδέλτιο νίκης» του Μάκη Γκαγκάτση και η σιγουριά του Μπέου

Ο Μάκης Γκαγκάτσης αναμένεται να ανακοινώσει την Κυριακή 2 Ιουνίου την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΟ, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, εκεί όπου και θα παρουσιάσει επίσημα τα πρόσωπα που θα είναι υποψήφια για την Εκτελεστική Επιτροπή ενόψει των αρχαιρεσιών της 22ας Ιουλίου.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψήφιοι θα είναι:

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς, η σύζυγος του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη και πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής Βίκη Δημητρακοπούλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιος Τόκας, της ΕΠΣ Ηπείρου Κώστας Βρακάς, της ΕΠΣΝ Λάρισας Μπουχλαριώτης, της ΕΠΣ Δράμας Γ. Χατζησαρόγλου και της ΕΠΣ Γρεβενών Δ. Κουπτσίδης.

Οι αναπληρωματικοί της παράταξης Μάκη Γκαγκάτση για την ΕΕ της ΕΠΟ εν όψει των αρχαιρεσιών είναι συνολικά 11.

Αναλυτικά:

1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-Κοζάνη

2. ⁠ΡΕΤΣΑΣ-Εύβοια

3. ⁠ΚΑΓΚΕΛΙΔΗΣ-Δράμα

4. ⁠ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ-Θεσσαλία

5. ⁠ΒΕΡΡΗΣ-Λέσβος⁠

6. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ-Χίος

7.ΠΡΙΟΝΙΔΗΣ-Καβάλα

8. ⁠ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ-Πρέβεζα

9. ⁠ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ-Ξάνθη

10. ⁠ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ-Καστοριά

11. ⁠ΦΟΡΟΠΟΥΛΟΥ-Μακεδονία (αναπληρωματική στις γυναίκες)

Η ανάρτηση Μπέου

Την ίδια ώρα με ανάρτηση στα social media ο Αχιλλέας Μπέος τάχθηκε ανοικτά υπέρ της υποψηφιότητας του Μάκη Γκαγκάτση, ενώ έβγαλε και είδηση για την υποψηφιότητα του Ισίδωρου Ντογιάκου, που ανακοινώθηκε λίγο αργότερα από τον γνωστό εξωθεσμικό παράγοντα της ΑΕΚ, Γιάννη Παπαδόπουλο, απέναντι στον αντιπρόεδρο και CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πάντως,ο δήμαρχος Βόλου και ιδιοκτήτης του ΝΠΣ, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο επόμενος πρόεδρος της ομοσπονδίας θα είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου Βόλου έχει ως εξής:

«Μόλις ενημερώθηκα ότι ο γνωστός σε όλους Γιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ισίδωρου Ντογιάκου για την προεδρία της ΕΠΟ! Διερωτώμαι αν ο ίδιος ο κ. Ντογιάκος το γνωρίζει. Και αν ναι πως επιτρέπει σε μια χούφτα νταραβερτζήδες να χρησιμοποιούν το όνομά του για να διοικήσουν την ΕΠΟ, με ανορθόδοξους, τουλάχιστον, τρόπους.

Προφανώς όλοι αυτοί δεν έχουν κατανοήσει ότι οι διαδικασίες για ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ έχουν λήξει, πριν καν αρχίσουν. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Ολοι οι υγιώς σκεπτόμενοι για το ποδόσφαιρο οφείλουμε να συνδράμουμε στην ανάδειξη και το έργο του για ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, απαλλαγμένο από κάθε λογής νταραβερτζήδες και άλλα ύποπτα στοιχεία.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όσοι δεν το κατάλαβαν, θα το καταλάβουν τώρα. Ολοι ενωμένοι προχωράμε μπροστά»

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage