Ακολουθηστε μας

Backstage

Εδώ ο Κούρτιτς, εκεί ο Κούρτιτς που είναι o Κούρτιτς;

Στα 34 του χρόνια ο Γιάσμιν Κούρτιτς ξεκίνησε και φέτος έχοντας πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Όλα αυτά μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Τότε καταγράφεται και η τελευταία του παρουσία στην ενδεκάδα του Δικεφάλου, ενώ αμέσως μετά άρχισαν και οι ενοχλήσεις στο γόνατο. Η συγκεκριμένη κατάσταση άλλαξε τον ρόλο του στην ομάδα, γεγονός που δεν επηρέασε αρνητικά την εικόνα του ΠΑΟΚ. Ίσα-ίσα. Η απουσία του γενικώς, έδειξε να βοηθάει το γκρουπ.

Ο Κούρτιτς έμεινε εκτός για δύο εβδομάδες, μπήκε και πάλι στην αποστολή με το Βόλο αλλά δεν έπαιξε, σε εκείνη την εβδομάδα όπου πάρθηκαν και σοβαρές αποφάσεις για το νέο κορμό που θα εμπιστεύονταν ο προπονητής. Λίγο μετά ο Κούρτιτς έφυγε και για υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας και επέστρεψε για να ενσωματωθεί με την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Κύπρο. Με την ομάδα όμως δεν αγωνίστηκε εκ νέου…

Οι ενοχλήσεις στο γόνατο επέμειναν, γι’ αυτό και αποφασίστηκε (ομάδα και παίκτης) να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα πιο αποφασιστικά και με ιατρική παρέμβαση. Αλήθεια είναι ότι το ακριβές πρόβλημα στο γόνατο δεν έχει ανακοινωθεί και σε κάθε περίπτωση υπάρχει ένα ιατρικό απόρρητο. Άλλο αυτό και άλλο να αμφισβητείται ότι έχει ζήτημα.

Ο Κούρτιτς είναι φανερό ότι δεν υπολογίζεται και τώρα που είναι ανενεργός ,αρκετές φορές έχει αναχωρήσει με άδεια κάτι που συνέβη και σήμερα που αρκετοί τον είδαν στο αεροδρόμιο να φεύγει από την πόλη.

Με αυτά και με αυτά είναι ξεκάθαρο ότι:

– Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει και να ζει καθημερινά χωρίς τον Σλοβένο, ο οποίος ειδικά μέσα στους αγώνες ήταν πολύ παρεμβατικός, κατάσταση που όταν μεταβλήθηκε επηρέασε θετικά την ομάδα και την όλη λειτουργία του συνόλου.

-Ο Σλοβένος έχει πρόβλημα στο γόνατο, συνεχίζει τις θεραπείες και μέσα στον Μάρτιο είναι πιθανό να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό. Εκεί θα φανεί και η διαχείριση της ομάδας απέναντί του, με τον ρόλο του να είναι σίγουρα διαφορετικός.

– Το συμβόλαιο του παίκτη τελειώνει και είναι βέβαιο ότι δεν θα ανανεωθεί .

ΠΗΓΗ: PAOK24.COM

 

 

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage