Ακολουθηστε μας

Backstage

Δύο ημέρες πριν τις εκλογές «έπεσαν» οι υπογραφές για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και οδηγηθούμε στις Εθνικές Εκλογές έπεσαν οι υπογραφές για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού!

Στην συνάντηση την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν οι κ.κ Αλαφούζος, Παναγιωτίδης, από τον ερασιτέχνη παρόντες ήταν οι κ.κ Μαλακατές, Βρανόπουλος, ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, εκπρόσωποι της κοινοπραξίας και φυσικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έσπευσε να ευχαριστήσει την κυβέρνηση και να κάνει λόγο για ένα έργο 36 μηνών μέχρι την ολοκλήρωσή του.

«Με την υπογραφή της σημερινής τελικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου, αρχίζει να μετράει αντίστροφα η προθεσμία για την παράδοσή του. Κατ’ επέκταση, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού από το 1908 έως σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Κώστα Σκρέκα και Θεόδωρο Σκυλακάκη και βέβαια το δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage