Ακολουθηστε μας

Backstage

Χριστοδουλόπουλος: «Αξίζει την ευκαιρία ο Τερζής, θα είμαι στον Άρη και τη νέα σεζόν»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Μιλώντας στην κάμερα της Nova ρωτηθηκε για την απόφαση της ΠΑΕ Άρης να συνεχίσει με τον Τόλη Τερζή και στη νέα περίοδο και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης:

«Αυτό που είδα από τον κύριο Τερζή είναι ότι ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή και τη βοήθησε, ώστε να τελειώσει ομαλά η σεζόν. Πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία, να ξεκινήσει αυτός τη νέα σεζόν, να κάνει το σχεδιασμό και την προετοιμασία, να μπορέσει να δουλέψει από την αρχή με το επιτελείο του, όπως θέλει ο ίδιος. Καλό είναι ως ελληνικό ποδόσφαιρο να δείχνουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και στους Έλληνες προπονητές. Γιατί να μην στηρίξει ο Άρης έναν Έλληνα προπονητή και να χτίσει με αυτόν την ομάδα της νέας σεζόν; Το βλέπω με θετικό μάτι. Δίνω θετική ψήφο σε αυτή την απόφαση! Και καλή βαθμολογική συγκομιδή είχε η ομάδα με τον κ. Τερζή και μεγάλες νίκες έκανε», σχολίασε.

Ο Λάζαρος επιβεβαίωσε και τις πληροφορίες για την παραμονή του και στη νέα σεζόν. «Έχω δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο και συμφωνήσαμε ότι συνεχίζουμε μαζί τη νέα σεζόν. Μένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει αυτή η συμφωνία».

Παράλληλα έκανε ένα σχόλιο για τη σεζόν που έφτασε στο τέλος της: «Το ρόστερ ήταν για να πάει η ομάδα πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Αδίκησε τον εαυτό της! Θα μπορούσε να μαζέψει περισσότερους βαθμούς, να κάνει περισσότερες νίκες. Ειδικά σε κάποια παιχνίδια, που δεν ήταν ντέρμπι, η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της. Έζησα από μέσα ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό κλαμπ, με πολύ μεγάλη δυναμική κι έναν κόσμο να στηρίζει με πολύ πάθος την ομάδα! Πιστεύω ότι έχει τεράστιες δυνατότητες αυτή η ομάδα. Δεν το χάρηκα όσο ήθελα, όμως, γιατί δεν πήρα πολύ χρόνο συμμετοχής, ώστε να μπορέσω να βρω το ρυθμό μου και να είμαι αυτός που θέλω. Το λέω χωρίς να κάνω κάποιο παράπονο προς κάποιον. Στο μέλλον, πάντως, πιστεύω ότι θα υπάρχει χρόνος για να πάρω τα αγωνιστικά λεπτά που θέλω».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage