Ακολουθηστε μας

Backstage

Betsson-ΕΠΟ: Ημερίδα κατά της οπαδικής βίας

Η χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διοργανώνουν ημερίδα με θέμα την οπαδική βία. Η ημερίδα πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Betsson Hub.

Η ΕΠΟ σε συνεργασία τον μεγάλο χορηγό του Κυπέλλου Ελλάδας, την εταιρεία Betsson, ανέλαβαν την κοινή πρωτοβουλία διεξαγωγής της ημερίδας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του φίλαθλου κοινού με κεντρικό στόχο την εξάλειψη κάθε μορφής βίας από το ποδόσφαιρο. Στην ημερίδα, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο κοινών δράσεων εταιρικής ευθύνης, θα συμμετάσχουν ειδικοί από όλους τους εμπλεκόμενους στον αθλητισμό φορείς.

Την εκδήλωση θα συντονίσουν η Νατάσα Κουβελά και ο Χρήστος Κιούσης. Ομιλητές της ημερίδας είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Betsson Θάνος Μαρίνος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος, o Tομεάρχης ευαισθητοποίησης κατά της Αθλητικής Βίας στο τμήμα της αντιπεριφέρειας Αθλητισμού Καμπανός Αριστείδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χρήστος Μήττας, ο Διδάσκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Διαμαντής Μαστρογιαννάκης και ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του Betsson Άλμα Club και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιώργος Αμανατίδης.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage