Ακολουθηστε μας

Backstage

Αυτά είναι τα οφέλη του ΠΑΟΚ σε ενδεχόμενη πώληση του Τζόλη

Η Βέρντερ Βρέμης και η Ουνιόν Βερολίνου είναι από τα κλαμπ που έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Χρήστου Τζόλη. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ οι άνθρωποι των δυο γερμανικών συλλόγων της Bundesliga έχουν εξετάσει τον Ελληνα διεθνή επιθετικό της Φορτούνα Ντίσελντορφ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όμως σημαντικό «αγκάθι» είναι το οικονομικό.

Η Φορτούνα, ακόμη κι αν χρειαστεί να συνεισφέρουν οι οπαδοί της που ξεκίνησαν έρανο, αναμένεται να πληρώσει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ που είναι η ρήτρα στη συμφωνία με τη Νόριτς για δανεισμό του 22χρονου. Έτσι θα θελήσει να  διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες τύπου Βέρντερ ή Ουνιόν σε ακόμη υψηλότερη τιμή, εκμεταλλευόμενη την πολύ καλή σεζόν που διανύει ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» παρακολουθούν την συγκεκριμένη υπόθεση και έχουν τους λόγους τους. Όταν το καλοκαίρι του 2021 ο «Δικέφαλος» παραχώρησε τον Χρήστο Τζόλη έβαλε στο ταμείο του 13 εκατομμύρια ευρώ, ενώ φρόντισε και κράτησε ένα αξιοσέβαστο ποσοστό σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής του.

Στο συμβόλαιο πώλησης στην αγγλική ομάδα υπάρχει ειδικός όρος που δίνει στον ΠΑΟΚ ένα ποσοστό 17,5% σε ενδεχόμενη μελλοντική μεταπώληση κάτι που σημαίνει ότι θα βάλει ένα σεβαστό ποσό χρημάτων στο ταμείο του.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage