Ακολουθηστε μας

Backstage

Αρέσει ή όχι η νέα φανέλα της Εθνικής ομάδας; (video)

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η νέα φανέλα της ΝΙΚΕ για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν συμφωνούν με το σχέδιο της εταιρίας (Major Downgrade), υποστηρίζοντας ότι παραπέμπει σε… καρό τραπεζομάντηλο για πικ νικ ή σε  ξεβαμμένα πλακάκια μπάνιου άλλης εποχής, κάποιοι άλλοι βρήκαν ωραία και καλαίσθητη τη νέα φανέλα.

Ο Πογέτ χθες πριν από την προπόνηση ρωτήθηκε για τη νέα φανέλα και απάντησε: «Πολύ μοντέρνα, πολύ σύγχρονη. Όπως είπα και στις προηγούμενες ημέρες, το σημαντικό είναι να ξεχνάνε οι παίκτες τα χρώματα της ομάδας από την οποία προέρχονται, τώρα ισχύει και υπερισχύει μόνο το γαλανόλευκο».

Τελικά αρέσει ή όχι η κανούργια γαλανόλευκη φανέλα;

Πάντως, η ΕΠΟ παρουσίασε τη νέα φανέλα, που θα φορούν όλες οι ομάδες της μέσω ενός πολύ ιδιαίτερου βίντεο που ουσιαστικά δείχνει τη νέα εμφάνιση να ταξιδεύει σε ολόκληρη τη χώρα με το σλόγκαν: «Όλη η Ελλάδα σε μία φανέλα».

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν μικρά παιδιά τα οποία παίζουν ποδόσφαιρο σε μία αλάνα και στην συνέχεια εμφανίζονται ντυμένα με τη νέα φανέλα ενώ παράλληλα παρεμβάλλονται πλάνα από διάφορα ελληνικά τοπία.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage