Ακολουθηστε μας

Backstage

Απλά… Ιβάν Γιοβάνοβιτς! (video)

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέδειξε γι΄ άλλη μία φορά ότι αποτελεί πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απ’ τα χρόνια που τον γνωρίσαμε φορώντας την κυανόλευκη φανέλα του Ηρακλή μέχρι και τώρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Σέρβος είναι ένας Κύριος των γηπέδων. Με κάπα κεφαλαίο!

Η στάση του, η συμπεριφορά του, τα λόγια του, η ηρεμία του, η συνολική αντίδρασή του, είναι χαρίσματα που δύσκολα συναντάς στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πάντα ήρεμος Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (0-0), δεν αντέδρασε από την ερώτηση δημοσιογράφου (?), που προσπάθησε να υποτιμήσει τους «πράσινους», σ’ άλλη μια «παράσταση» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από ανθρώπους που παραβρίσκονται στις συνεντεύξεις Τύπου με μοναδικό στόχο (θυμηθείτε αντίστοιχη ερώτηση που είχε γίνει στον Ραζβάν Λουτσέσκου για το ρόστερ και τις μεταγραφάρες του Ολυμπιακού) να δημιουργήσουν ένταση και να υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

Ο Σέρβος τεχνικός άκουσε τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο να τον ρωτά αν ήταν ένας απλός παρατηρητής και έβλεπε το παιχνίδι , χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο Ολυμπιακός και ποιος ο Παναθηναϊκός, ποια ομάδα θα θεωρούσε ότι είναι πρώτη και ποια τρίτη στη βαθμολογία!

«Σεβασμός, αξιοπρέπεια, ήθος. Ή απλά #CoachIvan» ήταν η απάντηση των «πράσινων» που ανέβασαν το video μ’ ολόκληρη την συνέντευξη Τύπου:

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage