Ακολουθηστε μας

Backstage

Αντί να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για τα αντιεθνικά συνθήματα, τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ! (video)

Δεν προκαλούν την παραμικρή έκπληξη οι κωμικοτραγικές καταστάσεις και η επιλεκτική ευαισθησία, μετά τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού της Volley League ανδρών στο γήπεδο του Ρέντη.

Το πρώτο σετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε μετά από μία ώρα, καθώς σημαδεύτηκε από τη δεκάλεπτη διακοπή για τον οχετό της ερυθρόλευκης κερκίδας με το γνωστό αντιεθνικό σύνθημα «Βούλγαροι» να δονεί στην ατμόσφαιρα.

Ω του θαύματος  ούτε οι διαιτητές, ούτε ο παρατηρητής, ούτε η γραμματεία, ούτε φυσικά οι σχολιαστές της κρατικής τηλεόρασης άκουσαν το συγκεκριμένο σύνθημα. Έστω αν πέρασε, μέσω της ζωντανής μετάδοσης, στα ελληνικά σπίτια…

Δεν προκαλεί πλέον εντύπωση, αλλά μόνο οργή, το γεγονός ότι διαιτητές και γραμματεία χρησιμοποίησαν αστείες δικαιολογίες απέναντι στις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός τη γλίτωσε με μία απλή σύσταση από τα μεγάφωνα, ενώ από την άλλη ο πρώτος διαιτητής απέβαλε από το σετ τον τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Τζίκα.

Για τα όσα συνέβησαν, κατά την διάρκεια του τρίτου τελικού της Volley League ανδρών, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΟΣΦΠ, μίλησε στο acpaok.gr, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Κώστας Παΐσιαδης.

«Ο διαιτητής, σύμφωνα με τα όσα συνέβησαν, και αν ισχύουν τα ίδια μέτρα με αυτά του δεύτερου αγώνα στην Θεσσαλονίκη, θα έπρεπε να κάνει τουλάχιστον τρεις διακοπές στο παιχνίδι, αφού οι οπαδοί του Ολυμπιακού έβρισαν την μητέρα του Κοκκινάκη, και εν χορώ έβριζαν την Θεσσαλονίκη με το γνωστό αντεθνικό σύνθημα «Βούλγαροι». Τελικώς αρκέστηκε στην απλή παρέμβαση του μικροφώνου του γηπέδου. Δεν κατέβηκε από την σκάλα, προκειμένου να πάμε σε διακοπή και να αλλάξει το κλίμα που επικρατούσε στο γήπεδο. Έτσι καταλήξαμε στο γεγονός, πως αντί να τιμωρηθεί ο ΟΣΦΠ, να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, με την αποβολή του Τιμ Μάνατζερ της ομάδας, Αχιλλέα Τζήκα, ο οποίος μέχρι την είσοδο του στα αποδυτήρια του γηπέδου βίωσε τα όσα έκτροπα συνέβησαν εναντίον του. Θα έπρεπε λοιπόν, ακόμα και γι’ αυτό το γεγονός, και αυτός ήταν ο λόγος που απευθύνθηκα στην γραμματεία, να διακοπεί το παιχνίδι, ήταν απαίτηση μας ώστε να αποκατασταθεί η τάξη. Ο ίδιος μας διαβεβαίωσε ότι όλα θα γραφτούν στο φύλλο αγώνος». 

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage