Ακολουθηστε μας

Backstage

Ανω κάτω η Μπριζ! Ο Ολσεν έφυγε για τη Δανία λίγο πριν την σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ!

Οπως μεταδίδουν τα τελευταία λεπτά στο Βέλγιο ο Αντρέας Σκοβ Ολσεν έφυγε από την Ελλάδα, όπου και βρίσκονταν με την αποστολή της Κλαμπ Μπριζ, ενόψει του δεύτερου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, επειδή διαφώνησε με το ιατρικό επιτελείο του club, καθώς  το τιμ και οι γιατροί υποστήριξαν πως είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός όμως έχει άλλη γνώμη και όπως αναφέρουν σχετικά, όχι μόνο έθεσε τον εαυτό του εκτός πλάνων της ομάδας για τον αγώνα της Τούμπας, αλλά και αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την πατρίδα του, ώστε να πάρει νέα ιατρική γνωμάτευση!

Ο Ολσεν που δεν έπαιξε στον πρώτο αγώνα, ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη αλλά χθες δεν έκανε προπόνηση επειδή παραπονέθηκε πως δεν είναι 100% έτοιμος. Προφανώς το staff θα είχε άλλη γνώμη και για αυτό όπως αναφέρουν σχετικά, όχι μόνο έθεσε τον εαυτό του εκτός πλάνων της ομάδας για τον αγώνα της Τούμπας, αλλά και αναχώρησε με προορισμό την πατρίδα του.

Το ζήτημα έχει πάρει και εύλογα μεγάλη διάσταση αφού ο διεθνής Ολσεν υπολογίζονταν για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο, που όπως σχολιάζεται «είναι άκρως κρίσιμη για την Μπριζ».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage