Ακολουθηστε μας

Backstage

Αλι Σαμάτα: «Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του ΝΠΣ Βόλος στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Αλί Σαμάτα στάθηκε στη σημασία του αποτελέσματος, ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανή συμμετοχή του με την εθνική ομάδα της Τανζανίας στο Copa Africa του Ιανουαρίου.

«Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ, ας περιμένουμε την αποστολή της Εθνικής. Όταν έρθει η κλήση και η ώρα εκείνη, θα το ξανά συζητήσουμε», σχολίασε ο Τανζανός επιθετικός του «Δικεφάλου».

«Ποιος είπε ότι δεν παίξαμε καλά; Είναι μέρος της διαδικασίας και της εξέλιξης. Θέλω να παραμείνω θετικός. Ο προπονητής μίλησε για έλλειψη έντασης και ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας, όπως ξέρει ότι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα.

Πρέπει να συνεχίσουμε με θετική διάθεση. Κερδίσαμε το ένα από τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου. Δεν θα μας επηρεάσει η διακοπή, απλώς θα δώσει περισσότερες ημέρες προετοιμασίας στον προπονητή», τόνισε ο Σαμάτα που ρωτήθηκε για την εναλλάξ χρησιμοποίηση του με τον Μπράντον στην επίθεση: «Κοιτάμε μόνο την ομάδα, είμαστε ένα δεμένο γκρουπ, αλλά αυτή η ερώτηση αφορά περισσότερο τον προπονητή», είπε.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage