Ακολουθηστε μας

Backstage

Ο Γκρίνφιλντ, το «παρελθόν» του με τον ΠΑΟΚ και το «άκυρο» στον Μπένετ

O Ισραηλινός elite κατηγορίας, Όρελ Γκρίνφιλντ, ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης», που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή στη Stoiximan Super League.

O Iσραηλινός ήταν ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας 3-2 με την επική ανατροπή του «Δικεφάλου» μέσα στην Τουμπα τον Αύγουστο του 2018.

Ο 42χρονος ρέφερι ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA και είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό, καθώς εκτός από τον αγώνα του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League έχει έρθει στη χώρα μας και έχει διευθύνει στο παρελθόν τους αγώνες Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0 (13/2/22) και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (12/1/20).

Μάλιστα τον Απρίλιο του 2023, είχε οριστεί αρχικά για το ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, όμως στη συνέχεια δήλωσε κώλυμα. Ποιος ο λόγος που ο Ισραηλινός ρέφερι έριξε άκυρο στην ΕΠΟ.

Ο Όρελ Γκρίνφιλντ επέλεξε να περάσει χρόνο με την οικογένεια του εκείνο το Σαββατοκύριακο λόγω διακοπών (εβραϊκό Πάσχα). Επιπλέον, έχει οριστεί σε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι του πρωταθλήματος της πατρίδας του (Χάποελ Μπερ Σεβά – Μακάμπι Τελ Αβίβ).

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage