Ακολουθηστε μας

Backstage

12η Μαΐου: Η τριπλή επέτειος του ΠΑΟΚ και το ακριβότερο τσάι του Ιβάν, αξίας 10.886.000 ευρώ!

Η 12η Μαΐου είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αφού εκείνη τη μέρα, το μακρινό πλέον 2015, ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε με προσωπικές του κινήσεις να απαλλάξει τον Σύλλογο από τα χρέη του.

Ακόμη την ίδια ημερομηνία, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδος, ένα το 2001 απέναντι στον Ολυμπιακό με 4-2 κι ένα το 2018 απέναντι στην ΑΕΚ με 2-0.

Διαβάστε αναλυτικά την αναφορά του επίσημου ΠΑΟΚ εκείνη τη μέρα:

«Μία ιστορική μέρα ξημέρωσε για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από σήμερα ο βραχνάς των χρεών αποτελεί παρελθόν αφού ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, ολοκλήρωσε την αποπληρωμή τους.

Στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το 2012 ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει ότι «τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι πλέον και δικά μου χρέη. Εγώ δεν χρωστάω πουθενά και σύντομα δεν θα χρωστά ούτε ο ΠΑΟΚ πουθενά».

Σήμερα 12 Μαΐου 2015 γράφτηκε μια από τις σπουδαιότερες μέρες στη σύγχρονη ιστορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο βραχνάς των χρεών αποτελεί οριστικά παρελθόν!

Ο Ιβάν Σαββίδης με προσωπικές ενέργειες ολοκλήρωσε σήμερα την αποπληρωμή των χρεών που εκκρεμοδικούσαν και βάραιναν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την προηγούμενη δεκαετία, εντάσσοντας την εταιρία στο πρόσφατο νομοσχέδιο που έδωσε τη δυνατότητα να αποπληρωθεί το σύνολο του χρέους.

Με την καταβολή 10.886.811 ευρώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από σήμερα απελευθερωμένη από τα βάρη του παρελθόντος, ενώ είναι η πρώτη και μόνη ΠΑΕ διαχρονικά που επιλέγει την πλήρη αποπληρωμή χρέους της» .

Δείτε τα βίντεο του PAOK TV με την παράδοση των παραστατικών της εξόφλησης των χρεών στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκη και τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage