Ακολουθηστε μας

Backstage

Τέμπη: Κανείς δεν ξεχνάει τα έξι αετόπουλα» του ΠΑΟΚ

Πλήθος κόσμου βρέθηκε για ακόμα μια χρονιά στα Τέμπη για το ετήσιο μνημόσυνο των έξι «αετόπουλων», που έχασαν άδικα τη ζωή τους πριν από 25 χρόνια το μοιραίο ξημέρωμα στις 4 Οκτωβρίου 1999.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξέχασε, ούτε πρόκειται να ξεχάσει τα έξι παιδιά της και θα τιμά με την ίδια ευλάβεια και σεβασμό τη μνήμη των Χαράλαμπου Ζαπουνίδη (20 ετών), Δημήτριου Ανδρεαδάκη (25 ετών), Χριστίνας Τζιόβα (18 ετών), Αναστάσιου Θέμελη (22 ετών), Γεώργιου Γκανάτσιου (22 ετών) και Κυριάκου Λαζαρίδης (17 ετών).

Το παρών στο σημερινό μνημόσυνο εκτός από τους απλούς φίλους της ομάδας, μεταξύ άλλων, έδωσαν οι Δημοκράτης Παπαδόπουλος (αντιπρόεδρος ΑΣ ΠΑΟΚ), Βασίλης Χατζηαποστόλου (μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Βασίλης Τριλυράκης (αντιπρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Δημήτρης Σαραϊδάρης (ΠΑΟΚ Β) και οι ποδοσφαιριστές Κώστας Θυμιάνης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κωττάς (ΠΑΟΚ Β), Μάριος Σινανάι (ΠΑΟΚ Β).

Στεφάνια στη μνήμη των έξι αδικοχαμένων «αετόπουλων» κατατέθηκαν από τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage