Ακολουθηστε μας

Bet

Σαββατοκύριακο με στοιχηματικές παγίδες!

Ολοκληρώθηκε μεσοβδόμαδα η δεύτερη αγωνιστική του league stage σε Champions league και Europa league, όπως επίσης αντίστοιχα και η πρώτη αγωνιστική για το Conference league, με σπουδαίες αναμετρήσεις και τεράστιες εκπλήξεις, οι οποίες σημάδεψαν τις τρεις φετινές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Πάμε στο νέο πρόγραμμα του διήμερου που έχουμε μπροστά μας και στο καινούργιο στοιχηματικό κουπόνι, με την επιστροφή των ομάδων στις εγχώριες υποχρεώσεις, μία εβδομάδα πριν την νέα διακοπή των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ένεκα Uefa Nations league.

Έχουμε μπροστά μας ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με ποδόσφαιρο και πολύ στοίχημα, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις όπου μπορεί να απουσιάζουν τα πολύ μεγάλα ντέρμπι, ωστόσο το πρόγραμμα δείχνει να είναι πονηρό με πολλές στοιχηματικές παγίδες τις οποίες θα πρέπει να αποφύγουμε.

Ξεκινάμε τις προτάσεις του Σαββατοκύριακου με ελληνικό πρωτάθλημα και το διπλό του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό. Μετά τις εντός έδρας ήττες του δικεφάλου από Άρη και Στεάουα, θεωρώ ότι η ομάδα θα βγάλει αντίδραση, έχοντας έναν ιδανικό αντίπαλο για να το πετύχει και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Κακή ομάδα οι γηπεδούχοι, παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Παραμένουμε στον ελληνικό χώρο και θα κρατήσουμε τον άσο του Ατρόμητου ο οποίος φιλοξενεί τον Βόλο. Εξαιρετικό σύνολο για τους γηπεδούχους, μετράνε τρεις σερί νίκες και μια ήττα από τον Ολυμπιακό παραμένοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακριβώς αντίθετη κατάσταση για τους Βολιώτες, οι οποίοι βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς νίκη για πάνω από έναν μήνα.

Κλείνουμε την τριάδα των σημείων με το διπλό της Λίβερπουλ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Χωρίς ιδιαίτερα πολλές αναλύσεις, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σιγά σιγά να βρίσκουν τα πατήματα τους και θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα με την διαφορά της ποιότητας τους θα πάρουν το τρίποντο.

Πάμε στις τριάδες των γκολ και ξεκινάμε με τα όβερ 2,5 και τις αναμετρήσεις Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γ., Χάιντενχαιμ – Λειψία και Βασιλεία – Γιούνγκ Μπ. με απόδοση 4,02 μονάδες. Τέλος στην τριάδα με το εκατέρωθεν σκοράρισμα κρατάμε τα παιχνίδια Σεβίλλη – Μπέτις, Ρεν – Μονακό και Μπρόντμπι – Μίντιλαντ με απόδοση 4,36 μονάδες.

ΤΡΙΑΔΑ 1

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 (1,50)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΒΟΛΟΣ 1 (1,85)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 2 (1,50)

ΤΡΙΑΔΑ 2

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. ΟΒΕΡ 2,5 (1,57)
ΧΑΙΝΤΕΝΧΑΙΜ – ΛΕΙΨΙΑ ΟΒΕΡ 2,5 (1,57)
ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠ. ΟΒΕΡ 2,5 (1,63)

ΤΡΙΑΔΑ 3

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΕΤΙΣ goal/goal (1,90)
ΡΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ goal/goal (1,53)
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ goal/goal (1,50)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Bet