Ακολουθηστε μας

Basketball

Με νέες φανέλες και στόχο το πρώτο «διπλό» ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (vid)

Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος την προετοιμασία του για την σημερινή πρεμιέρα (5/10, 20:15) της Basket League απέναντι στο Περιστέρι.

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι δεν έχει να διαχειριστεί προβλήματα καθώς υπολογίζει σε όλους τους παίκτες υπολογίζοντας ότι η ομάδα του θα παρουσιάσει σημάδια εξέλιξης σε σχέση με την προκριματική φάση του BCL στην οποία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινά το πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα, κάναμε αρκετά φιλικά παιχνίδια, πολλές προπονήσεις και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Το Περιστέρι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Τους παρακολουθώ από πέρσι, από την πορεία τους στο Basketball Champions League, τους είδα όμως και σε αρκετά από τα φετινά τους παιχνίδια. Οι προπονητές μας, θα μας προετοιμάσουν με τον σωστό τρόπο και από και πέρα εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Ρόκι Κρουζέρ ο οποίος μαζί με τους Χέντερσον, Άπσον, Φόρεστερ, Μπάρτλεϊ και Ρέινολντς συνθέτουν την εξάδα των ξένων.

Μάλιστα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα φορέσουν και τις νέες φανέλες της ομάδας της οποίας η ΚΑΕ παρουσίασε χτες (4/10) μέσω βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στα social media.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball