Ακολουθηστε μας

Gossip

Παπαβασιλείου: «Η νίκη του ΠΑΟΚ Β’ αφιερωμένη στα παιδιά των Τεμπών»

Papavasileiou - Παπαβασιλείου

Ο ΠΑΟΚ Β’ πήρε με ανατροπή την πρώτη του νίκη για τη νέα σεζόν, καθώς επικράτησε του  Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία με 2-1.

Η νίκη της δεύτερης ομάδας των «ασπρόμαυρων» συνέπεσε με τη «μαύρη επέτειο» των 25 χρόνων από δυστύχημα των Τεμπών, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους έξι φίλοι των Ασπρόμαυρων.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Β’, Απόστολος Παπαβασιλείου, αφιέρωσε τη νίκη στα αδικοχαμένα «αετόπουλα».

«Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που είχαμε καλή εμφάνιση και τα παιδιά προσπαθούν να ακολουθήσουν το πλάνο μας. Η νίκη είναι πολύ σημαντική αν αναλογιστούμε πως και ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και τα παιδιά κάνανε μια πολύ καλή προσπάθεια. Δεν σταματάμε εδώ, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Είναι μια δύσκολη ημέρα για τον ΠΑΟΚ, αλλά τα παιδιά θέλανε να αγωνιστούνε και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προς τιμής των παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη. Καταφέραμε και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα, γιατί μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και επειδή πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο», είπε ο κόουτς του ΠΑΟΚ Β’.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Gossip