Ακολουθηστε μας

Football

ΠΑΟΚ Β’ – Μακεδονικός 2-1: Έτσι έκανε την ανατροπή με Ουρτάδο και Κωττά (vid)

Ο ΠΑΟΚ Β’ έφτασε με ανατροπή στο πρώτο τρίποντο της νέας σεζόν επικρατώντας με 2-1 τον Μακεδονικό, χάρη στα γκολ των Ουρτάδο και Κωττά.

Η πρώτη νίκη για την ομάδα των Παπαβασιλείου – Ταξίδη για τον αήττητο, μετά από τρεις αγωνιστικές, ΠΑΟΚ Β’, ήρθε παρά το γεγονός ότι οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Χερίδη στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Αντώνης Χερίδης που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στη θέση του Κουϊρουκίδη με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Στέλιου Μαλεζά.

Ο ΠΑΟΚ Β’ αντέδρασε και με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Τασιούρα έφτασε στην ανατροπή. Στο 44’ ο Τασιούρας με ψηλοκρεμαστή πάσα βρήκε τον Ουρτάδο στην πλάτη της άμυνας του Μακεδονικού και με ιδανικό τελείωμα ο Κολομβιανός επιθετικός ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 73′  έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Τασιούρα, ο οποίος εξαπέλυσε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, την μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον Κωττά, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-1 για τους «ασπρόμαυρους».

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας)

ΠΑΟΚ Β (Παπαβασιλείου – Ταξίδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σινανάι, Κωττάς, Λαγωνίδης, Τσοπούρογλου (72’ Καλόγηρος), Γρόσδης (89’ Πιτσώτης), Γκούμας (62’ Τσαούσης), Σμυρλής (72’ Μπράντονιτς), Κανίς (89’ Φίλων), Ουρτάδο.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Χασάνογλου (70’ Ταβάρες) Πέδρο Λούκας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Ραμίρεζ, Χάσεκ (70’ Τοπαλίδης), Σιχαρουλασβίλι (64΄ Ζαφειράκης), Κουϊρουκίδης (18’ Χερίδης).

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football