Ακολουθηστε μας

Backstage

Η ήττα από την Στεάουα έφερε πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στα καλύτερα του. Απόδειξη; Οι τρεις χαμένες ευκαιρίες στη σειρά, σε Κωνσταντινούπολη, με Άρη και με την FCSB μέσα στην Τούμπα, αποτελέσματα που έχουν φέρει την αυτοπεποίθηση των πρωταθλητών Ελλάδας στα τάρταρα και οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να επιβάλει πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές.

Το ύψος του προστίμου δεν έγινε γνωστό, ωστόσο η κίνηση από πλευράς του Ιβάν Σαββίδη αποσκοπεί ώστε να υπάρξει «αφύπνιση» από όλους εντός της ομάδας, αφού ναι μεν αναγνωρίζεται ο παράγοντας ατυχία, ελέω των πολλών χαμένων ευκαιριών που υπήρξαν στα συγκεκριμένα παιχνίδια, όμως υπήρξαν και περιπτώσεις όπου κατά τη διάρκειά τους οι παίκτες λειτουργούν επιπόλαια.

Στον ΠΑΟΚ προφανώς και δεν θεωρούν πως το πρόστιμο από μόνο του θα λύσει ως δια μαγείας το αγωνιστικό πρόβλημα, ωστόσο η επιβολή του προστίμου λογίζεται ως ένα «μέτρο πρόληψης» για τη συνέχεια. Το ίδιο είχε συμβεί και μετά την ισοπαλία (1-1) στο περσινό ματς με τη Λαμία και στη Μικράς Ασίας θεωρούν ότι σκοπός του προστίμου είναι να επανέλθουν άμεσα στα ενδότερα όλα εκείνα τα «συστατικά» που έκαναν την ομάδα πέρσι πρωταθλήτρια.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage