Ακολουθηστε μας

Sports

Πένθος για Τεντόγλου: Πέθανε ο παππούς τού Έλληνα Ολυμπιονίκη

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου με τον θάνατο του συνονόματου παππού τού Έλληνα αθλητή, που πάλευε εδώ και καιρό με τον καρκίνο, ωστόσο ταξίδευε στην Ευρώπη για να καμαρώσει τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του εγγονούη του.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι έχω καρκίνο και παλεύω με αυτό που έχω. Ήρθε και με βρήκε αυτό και θα το νικήσω. Πήρα χάπια για τον πόνο, για να μπορέσω να δω τον αγώνα και να τον χαρώ με όλη μου την καρδιά» είχε δηλώσεις μετά από τεράστιο θρίαμβο του Μίλτου.

Ποντιακής καταγωγής, σε νεαρή ηλικία είχε μεταναστεύσει στη Γερμανία, όπου και εργάστηκε για πολλά χρόνια, πρώτα εργάτης σε εργοστάσιο που έφτιαχνε κουμπιά, μετά στο εργοστάσιο της Opel και σε μια μεγάλη χημική βιομηχανία, και τελικά απέκτησε ιδιόκτητο εστιατόριο. Αφησε την τελευταία του πνοή στη Γερμανία τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, και πλέον ολοκληρώθηκε η διαδικασία επαναπατρισμού της σορού. Η κηδεία θα τελεστεί στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου στον τόπο καταγωγής του, την Πηγαδίτσα Γρεβενών.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports