Ακολουθηστε μας

Basketball

Αναβολή στην πρεμιέρα Ηρακλή-Δόξα Λευκάδας! Δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής οι κυανόλευκοι

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ηρακλή λόγω ελλείψεων του φακέλου.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αναβολή στην αναμέτρηση της πρεμιέρας της Elite League ανάμεσα σε Ηρακλή και Δόξα Λευκάδας.

Η σχετική ενημέρωση:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην τελευταία της συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, 3 Οκτωβρίου, 48 ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Elite League δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΚΑΕ Ηρακλής για τυπικές ελλείψεις στον φάκελο που κατέθεσε αναφέροντας και τη μη προσκόμιση εγγυητικής επιστολής.

Η ΚΑΕ Ηρακλής έχει κατατεθειμένη εγγυητική επιστολή και ουδέποτε ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη έλλειψη, αφού υπάρχει κατατεθειμένη εγγυητική επιστολή σε τράπεζα της Θεσσαλίας με ισχύ έως τον Δεκέμβριο του 2024.

Οι διοικούντες και τα στελέχη της ΚΑΕ Ηρακλής βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να διευθετηθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα με σκοπό να χορηγηθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής, σε νέα έκτακτη συνεδρίαση της ΕΕΑ.

Το προγραμματισμένο για το Σάββατο (05/10, 16:00) παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας αναμένεται να αναβληθεί και θα διεξαχθεί όταν ρυθμιστούν οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες…».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Basketball