Ακολουθηστε μας

Backstage

Λουτσέσκου στους Ρουμάνους: «Είμαι ευτυχισμένος, πέτυχα όλα όσα ήθελα να πετύχω στο ποδόσφαιρο»

Lucescu - ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το βράδυ (3/10-22:00) την FCSB για τη 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League και η παρουσία μιας ρουμανικής ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας αποκτά ξεχωριστή σημασία για τον προπονητή των Πρωταθλητών Ελλάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, που θέλοντας και μη, ξέρει ότι θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα.

Περισσότεροι από δέκα Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και τρία τηλεοπτικά συνεργεία έδωσαν το παρόν σήμερα το πρωί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ απάντησε σε ερωτήσεις που έγιναν στη μητρική του γλώσσα, ενδεικτικό του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η αναμέτρηση της Πέμπτης (3/10).

«Αν πρέπει να φύγω αύριο από το ποδόσφαιρο, θα φύγω ικανοποιημένος και χαρούμενος. Πέτυχα όλα όσα ήθελα να πετύχω. Από εδώ και πέρα ​​θέλω να είμαι ευτυχισμένος. Πραγματικά, θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι, αυτό μένει μέσα μου, απέδειξα στον εαυτό μου αυτό που έπρεπε να αποδείξω. Για μένα το ματς με την Στεάουα είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Τίποτα περισσότερο», υποστήριξε ο Λουτσέσκου απαντώντας σε ερωτήσεις των συμπατριωτών του.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, ανέφερε: «Για μένα είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Ξεκίνησα το 2004, πέρασα εκατοντάδες εμπειρίες, κέρδισα πολλά, έχασα πολλά. Για να κερδίσω, έπρεπε να χάσω. Εγώ βλέπω τον κάθε αγώνα ως έναν αγώνα. Αυτό είναι όλο και τίποτα παραπάνω».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage