Ακολουθηστε μας

Backstage

ΠΑΟΚ – Άρης: Αγνοούνται οι Έλληνες ποδοσφαιριστές…

Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς Ελληνες ποδοσφαιριστές. Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης με απόλυτη κυριαρχία των ξένων ποδοσφαιριστών! Τριάντα έξι στους 40 που συμπεριλήφθηκαν στις αποστολές των δύο ομάδων για το αποψινό ματς της Τούμπας.

Μοιάζει με παραδοξολογία, αλλά -φευ- είναι πραγματικότητα. Οσο περνούν τα χρόνια, τόσο περισσότερο οι Ελληνικές ομάδες δεν εμπιστεύονται… παπούτσι από τον τόπο τους δαπανώντας πακτωλό εκατομμυρίων για ξένους που συχνά είναι και αμφιβόλου αξίας.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι μόλις την προηγούμενη αγωνιστική στις επτά αναμετρήσεις της Σούπερ Λιγκ ξεκίνησαν συνολικά 36 Ελληνες ποδοσφαιριστές!

Το γεγονός διαπιστώνεται, καταγράφεται, ενίοτε κατακρίνεται, αλλά μέχρι εκεί. Ουδείς ασχολείται, ελάχιστοι προβληματίζονται και ακόμη πιο λίγοι ψάχνουν λύσεις αναστροφής της κατάστασης.

Πάμε να δούμε τι θα ισχύσει σήμερα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου άλλοτε κυριαρχούσαν οι μυθικές μορφές του Κούδα, του Σαράφη, του Αλεξιάδη, του Κούη και πάει λέγοντας…

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ υπάρχουν τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι Κωνσταντέλιας, Μιχαηλίδης, Μπαλωμένος. Τρεις στους είκοσι, δηλαδή.

Από την άλλη πλευρά τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, καθώς ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή για το αποψινό ματς και σ’ αυτή συμπεριλαμβάνεται μόλις ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Γιάννης Φετφατζίδης.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage