Ακολουθηστε μας

Football

Hττα για Ηρακλή στα Γιάννινα 2-1 από τον ΠΑΣ! – Με ανακοίνωση οι κυανόλευκοι ζητούν την παραίτηση Γκαγκάτση!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Ηρακλή στο ντέρμπι της 2η; αγωνιστικής στους Ζωσιμάδες, κάνοντας το δύο στα δύο στον Α’ όμιλο της Super League 2, ενώ ο Γηραιός μετράει μόλις έναν βαθμό σε δύο αγώνες.

Ο Μάντζης στο 16 έκανε το 1-0, ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Τσιριγώτη στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά στο 65΄ο Μάντζης έκανε και το 2-1.

Ο Ηρακλής είχε δύο δοκάρια με Κυνηγόπουλο και Μπερτόγλιο, ενώ εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία για μαι φάση πέναλτι, βγάζοντας ανακοίνωση στην ανάπαυλα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Β. Αθανασίου, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Σομποσίνσκι, Σόρια, Λούπας, Μπεγκάλα, Τζίνο, Χάινριχ (86′ Μπατίστ), Αθανασίου (71′ Νικολιάς), Μάντζης (71′ Σέποβιτς)

Ηρακλής (Οφρυδόπουλος): Στουρνάρας, Κιβρακίδης (86′ Καλουτσικίδης), Τασουλής, Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ, Μπελμόντ (67′ Ντουκουρέ), Χριστοδουλόπουλος (67′ Μιράντα), Μπερτόλιο, Κυνηγόπουλος, Τσιριγώτης (86′ Κούστα).

Η ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ηρακλή

«Τυχαίο» γεγονός η κλήρωση του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος, με υπαιτιότητα του κ. Μαρτσούκου.

«Τυχαίο» γεγονός η τοποθέτηση Λαιρσαiων διαιτητών στον αγω;να με τον ΠΑΟΚ Β’ οι οποιοι μας αδίκησαν.

«Τυχαίο» γεγονός ότι τοποθετήσατε Γιαννιώτη διαιτητή στον αγώνα με τον ΠΑΣ ο οποίος ήδη μας έχει στερήσει ένα πέναλτι μάρς.

Για όλα αυτά είναι ενημερωμένος ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ Γκαγκατσης ο οποίος γνωρίζει όλο αυτό το παρασκήνιο και δεν κάνει το τίποτα.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον του κ. Γκαγκατση που δημιουργούν το πρόβλημα, ζητούμε την παραίτηση του από την ΕΠΟ. Ο ανθρωπος αυτός δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα του ποδοσφαίρου της Σουπερ Λιγκ 2 και ενώ γνωρίζει πως τα δημιουργούν δικοί του άνθρωποι. Ζητούμε ξανά την παραίτηση του,

Θα επανέλθουμε αποκαλύπτοντας τα ονόματα του παρασκηνίου τα οποία διατηρούν συγγενική σχέση με τον κ. Γκαγκατση.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football