Ακολουθηστε μας

Bet

Στοίχημα: Καυτά ντέρμπι για hot επιλογές!

Σειρά αυτή την εβδομάδα είχε η πρώτη αγωνιστική του group stage του Europa league και όπως ήταν αναμενόμενο είδαμε σούπερ παιχνίδια σε μία αναβαθμισμένη διοργάνωση επιπέδου Champions league.

Πάμε στο καινούργιο ποδοαφαιρικό πρόγραμμα του διήμερου που έχουμε μπροστά μας, το οποίο κλείνει τον Σεπτέμβριο με μεγάλο ενδιαφέρον και τεράστια ντέρμπι, μερικά από τα οποία θα μπουν και στις στοιχηματικές μας επιλογές.

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ, Ατλέτικο Μ. – Ρεάλ Μ., Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν, Λανς – Νις, ΠΑΟΚ – Άρης και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια και ένα μικρό δείγμα όλων όσων πρόκειται να παρακολουθήσουμε το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας.

Πάμε στις προτάσεις της στήλης για από το στοιχηματικό κουπόνι και ξεκινάμε με την τριάδα των όβερ 2.5 και τις αναμετρήσεις Ατλέτικο Μ. – Ρεάλ Μ., Βόλφσμπουργκ – Στουτγάρδη και Ολυμπιακός – Ατρόμητος με απόδοση 4,37 μονάδες.

Συνεχίζουμε με την τριάδα των goal / goal και τα παιχνίδια Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ, Τορίνο – Λάτσιο και Λάνς – Νις με απόδοση 5,66 μονάδες. Τέλος κλείνουμε τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου με την τριάδα των όβερ 3,5 και τους αγώνες Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μ. – Λεβερκούζεν και Γιούνγκ Μπόις – Γκρασχόπερς με απόδοση 9,40 μονάδες.

ΤΡΙΑΔΑ 1

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. – ΡΕΑΛ Μ. ΟΒΕΡ 2,5 (1,72)
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ ΟΒΕΡ 2,5 (1,53)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΒΕΡ 2,5 (1,66)

ΤΡΙΑΔΑ 2

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΣΤ ΧΑΜ goal/goal (1,57)
ΤΟΡΙΝΟ – ΛΑΤΣΙΟ goal/goal (1,90)
ΛΑΝΣ – ΝΙΣ goal/goal (1,90)

ΤΡΙΑΔΑ 3

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. ΟΒΕΡ 3,5 (2,20)
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ 3,5 (1,90)
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠ. – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ ΟΒΕΡ 3,5 (2,25)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Bet