Ακολουθηστε μας

Backstage

«Κωνσταντινούπολη μόνο στα όνειρά σας»! Θύελλα τουρκικών αντιδράσεων κατά του ΠΑΟΚ!

Εκατοντάδες Τούρκοι οπαδοί, αλλά και η γνωστή ιστοσελίδα Fanatik, «επιτέθηκαν» στον ΠΑΟΚ με αφορμή μια δημοσίευσή του στον επίσημο λογαριασμό της ελληνικής ομάδας στο Instagram και η αναφορά στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα η δημοσίευση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με εικόνες από το ταξίδι της ομάδας της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη και η λεζάντα «Road to Constantinople» ή αλλιώς «Ο δρόμος προς την Κωνσταντινούπολη» φαίνεται πως εξόργισε τους Τούρκους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Το ότι ο επίσημος ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην πόλη στα αγγλικά ως «Constantinople» και όχι «Istanbul», όπως θα ήθελαν οι Τούρκοι τους οδήγησε σε διαδικτυακή επίθεση με εκατοντάδες σχόλια με φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ, εικόνες της Αγιάς Σοφιάς ως τζαμί, τουρκικές σημαίες, τη γνωστή φράση «Allah u Ekber», που σημαίνει «Ο Αλάχ είναι μεγάλος» και υβριστικές αναφορές στη μικρασιατική καταστροφή.

«Σκανδαλώδης δημοσίευση από τον ΠΑΟΚ», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο της Fanatik!

«Κωνσταντινου… τι; Ζείτε στο 1452; Λέγεται Istanbul!», «Κωνσταντινούπολη μόνο στα όνειρά σας», ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των Τούρκων οπαδών.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage