Ακολουθηστε μας

Football

Εθνικός-Αρης 0-1: O Nταρίντα την πρόκριση, το μυαλό στην Τούμπα

Ο Αρης μπήκε στο Κύπελλο κόντρα στον Εθνικό της τρίτης κατηγορίας με πολλούς αναπληρωματικούς, καθώς το μυαλό ήταν στην Τούμπα και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε δύσκολα στην επόμενη φάση του θεσμού χάρη στο γκολ του Νταρίντα από το 31΄που σφράγισε το τελικό 0-1 στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας.

Ο Ακης Μάντζιος είχε στην ενδεκάδα μόνο τους Κουέστα, Ντιαντί και Μπράμπετς από το ματς με τον Ολυμπιακό και οι αναπληρωματικοί έδειξαν ότι δίκαια είναι στον πάγκο. Τη διαφορά έκανε ο Νταρίντα που ακολούθησε τη φάση και σκόραρε, αλλά και ο Ντιαντί, που ήταν και πάλι κεφάτος. Ο Εθνικός προβλημάτισε τον Αρη, ειδικά με τον Γεωργούση, ενώ ο Κουέστα έκανε ολέθριο λάθος που το διόρθωσε, αλλά έκανε και σωτήριες επεμβάσεις.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κούμπουλας, Χριστογιάννης (67′ Τσιμπόκας), Ζωγραφάκης, Τσατσαρής, Χατζηκυριάκος, Μαλάϊ, Σκεντεράϊ (66′ Παπαχρονόπουλος), Πολύζος, Γεωργούσης (71′ Μανδαμαδιώτης), Ερέρα (57′ Ποτουρίδης), Αντωνίου (66′ Νταούλιας).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Χουάνκαρ (66′ Φρίντεκ), Μπράμπετς, Ρόουζ, Μοντόγια, Ζουλ (57′ Μόντσου), Νταρίντα (88′ Σιφουέντες), Φετφατζίδης (56′ Σίστο), Σαμόρα, Ντιαντί (56′ Γκαρθία), Σαβέριο.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football