Ακολουθηστε μας

Football

Κωστίκος: «Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ Β»

O Γιώργος Κωστίκος, επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου για τον ΠΑΟΚ Β, στέκεται στη φετινή ομάδα και τον στόχο της, ενώ αναφέρεται στη γενικότερη φιλοσοφία των «ασπρόμαυρων» για τη δεύτερη ομάδα.

«Παίξαμε δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Ο Ηρακλής έβαλε στόχο την άνοδο. Και πιστεύω ότι είναι μια από τις δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Ο ΠΑΟΚ Β έχει τελείως άλλο στόχο. Ο στόχος είναι να ανδρωθούν τα παιδία, για να μπορέσουν να ετοιμαστούν για την πρώτη ομάδα. Παρόλα αυτά είδαμε έναν ΠΑΟΚ που έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες, ενώ ο Ηρακλής δεν είχε», είπε ο βετεράνος επιθετικός του «Δικεφάλου», μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) αγώνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2. Και πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές. Ευχαριστημένος δεν μπορώ να είμαι, ξέρετε ο ΠΑΟΚ παίζει πάντοτε για τη νίκη, αλλά όταν δεν αξιοποιείς τέτοιες ευκαιρίες δεν θα κερδίσεις. Όλα τα παιδιά δείξανε ότι είναι ομάδα και συγχαρητήρια και πάλι στους προπονητές.

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς αυτήν την κατεύθυνση, να αναδεικνύει παιδιά. Είδατε ξεκινάει και το προπονητικό μας κέντρο. Ο Ιβάν Σαββίδης επενδύει στο μέλλον των παιδιών του ΠΑΟΚ».

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football