Ακολουθηστε μας

Football

ΑΡΗΣστούργημα! Ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό, φτωχό το 2-1!

Ενας εκπληκτικός Αρης, με την καλύτερη φετινή εμφάνιση για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του στο Κλεάνθης Βικελίδης, σάρωσε τον Ολυμπιακό, κάνοντας το τελικό 2-0 να μοιάζει πολύ φτωχό, με ηγέτη, σκόρερ και δημιουργό τον Μάνου Γκαρθία!

Οι παίκτες του Ακη Μάντζιου ήταν πολύ καλά διαβασμένοι, εξαφάνισαν τα ατού του Ολυμπιακού και έφτασαν σε μία αρχοντική και εύκολη νίκη, που τους δίνει τρομερή ώθηση για τη συνέχεια και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Ο Αρης σόκαρε τον Ολυμπιακό μόλις στο 3′ με μία απίστευτη προσπάθεια, που άρχισε από τον Μάγιο με πάσα στον Ντιαντί, ασίστ στον Μάνου Γκαρθία και πλασέ στην κίνηση πιάνοντας στον ύπνο τον Ορτέγκα για το 1-0.

Ο Μόντσου έχασε μία σπουδαία ευκαιρία στο 33′ για το 2-0, αλλά πλάσαρε πάνω σε πεσμένο παίκτη του Ολυμπιακού στη γραμμή, ομως στο 41΄ο Λόρεν Μορόν από ασίστ του Μάνου Γκαρθία νίκησε τον Τζολάκη για το 2-0!

Στο 65′ ο Μορόν με έξυπνη λόμπα στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 84′ πάλι ο Μορόν έχασε σπάνια ευκαιρία για το 3-0, καθώς πλάσαρε πάνω στον Τζολάκη, ενώ μπορούσε να πασάρει.

Ο Ολυμπιακός μείωσε στο τελευταίο λεπτό σε 2-1 με τον Ελ Καμπί μετά από πάσα του Ροντινέι.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μάγιο, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μόντσου, Ντιάντι, Σιφουέντες, Μ. Γκαρθία, Σίστο, Μορόν
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Γκαρθία, Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί.

Διαιτητές: Λούκα Παϊρέτο, Ντάριο Τσεκόμ, Λουίτζι Ρόσι
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football