Ακολουθηστε μας

Backstage

Ποια είναι η «KSS Group» και τα κορυφαία project της (vids)

H αγγλική εταιρία KSS, με έδρα το Λονδίνο, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Θέρμης.

Η εν λόγω εταιρεία που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό του μεγάλου έργου εδρεύει στο Λονδίνο και έχει αναλάβει πάρα πολλά ανάλογα πρότζεκτ στο παρελθόν σε Αγγλία και εξωτερικό.

Συγκεκριμένα η «KSS Group»σχεδίασε και δημιούργησε τα αθλητικά κέντρα της Λίβερπουλ, της Λέστερ, της Κρίσταλ Πάλλας, αλλά και της Τότεναμ, ενώ έφτιαξε και της Τουλούζ από την Γαλλία.

Η ίδια εταιρεία είχε συμμετοχή και σε στάδια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, σχεδιάζοντας το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και το κολυμβητήριο, ένα από τα κεντρικά γήπεδα του Wimbledon, ενώ δικά της σχέδια ήταν οι ανακαινίσεις στην κεντρική κερκίδα (Main Stand) του «Anfield» της Λίβερπουλ και στο «Stamford Bridge» της Τσέλσι.

Η «ΚSS» κατασκεύασε το νέο γήπεδο της Ουνιόν Σεν Σιλουάζ στο Βέλγιο, της Κοίμπρα στην Πορτογαλία, καθώς επίσης και το εντυπωσιακό «Ahmed Bin Ali Stadium» στο Κατάρ, για το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα αθλητικά πρότζεκτ που έχει αναλάβει, η συγκεκριμένη εταιρεία με την οποία είναι σε συζητήσεις ο ΠΑΟΚ, με τις… ευλογίες του Ιβάν Σαββίδη, να είναι η δημιουργία ένας υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου στη Θέρμη, που θα στεγάσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι μόνο.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage