Ακολουθηστε μας

Backstage

Ινγκι Ινγκασον: Ενας ακόμα «Invincibles» που επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Πρώτο ματς του Ίνγκι Ίνγκασον σήμερα εναντίον του ΠΑΟΚ. Ο Ισλανδός αμυντικός επιστρέφει στην Τούμπα, δεκατέσσερις μήνες μετά την αποχώρησή του, με τον Ραζβάν  Λουτσέσκου να ξέρει πολύ καλά τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά του.

Πριν από πέντε χρόνια, ο «Δικέφαλος» στέφθηκε πρωταθλητής χωρίς να γνωρίσει την ήττα σε κανένα από τα 30 παιχνίδια και έτσι κατόρθωνε να γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία (επί θέσπισης Α’ Εθνικής) που κατακτούσε τον τίτλο αήττητη.

Πέντε χρόνια αργότερα, στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει πολλά. Ο αρχιτέκτονας εκείνου του τρομερού επιτεύγματος, Ραζβάν Λουτσέσκου, έφυγε και επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, ενώ από τους 29 ποδοσφαιριστές των «Invincibles», που αγωνίστηκαν έστω και για ένα λεπτό σε παιχνίδι του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-19, έχει απομείνει μόνον ο ηγέτης και αρχηγός εκείνης της ομάδας, ο Αντρέ Βιεϊρίνια, μετά και την αποχώρηση του Λευτέρη Λύρατζη.

Ο Ινγκασον δεν είναι ο πρώτος από τους «Invincibles» του 2019 που επιστρέφουν ως αντίπαλοι στην Τούμπα, καθώς έχουν προηγηθεί άλλοι επτά παίκτες από την αήττητη ομάδα που έχουν αγωνιστεί μπροστά στο «ασπρόμαυρο» κοινό. Ο λόγος για τους Χοσέ Μαουρίτσιο, Εβγκέν Σάκχοφ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Χοσέ Κάνιας, Γιόσιπ Μίσιτς, Δημήτρης Λημνιός, Νίκος Καρέλης.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage