Ακολουθηστε μας

Football

Ο ΠΑΟΚ «διψάει» για τη νίκη στο ντέρμπι της Τούμπας και το «4Χ4»

Ντέρμπι στη Σούπερ Λιγκ, το πρώτο χρονολογικά στην περίοδο, και από αυτά που παραδοσιακά κρύβουν σασπένς, θέαμα και έντονο ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος τους. ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα, (20.30 – NSPRIME), σε ένα αρχικό τεστ χαρακτήρα και δυνατοτήτων.

Είναι μια μονομαχία ανάμεσα στον πρωταθλητή και τον κυπελλούχο, που θα ήταν και τελικός του Σούπερ Καπ εάν δεν είχε καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια αυτός ο θεσμός στη χώρα μας, αλλά ακόμη και τώρα που δεν κρίνει κάποιον τίτλο, είναι το πρώτο ντέρμπι στο πρωτάθλημα και έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του είναι έως τώρα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές αήττητοι και θέλουν ασφαλώς να παραμείνουν ξεπερνώντας το πρώτο σοβαρό εμπόδιο στην προσπάθειά τους να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία τους. Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας για το αποψινό ντέρμπι, ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται πως θα προχωρήσει το πλάνο του με τον Τάισον να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τους Μπακαγιόκο, Κόλεϊ να συμμετέχουν για πρώτη φορά στην αποστολή του «Δικεφάλου».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτάρσκι, οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Μπάμπα. Στα χαφ θα παίξουν Σβαμπ και Οζντόεφ. Ο Ζίβκοβιτς είναι σταθερός για το δεξιό άκρο της επίθεσης, ενώ το πρώτο δίλημμα έρχεται για το ποιος εκ των Κωνσταντέλια και Μουργκ, θα πάρει φανέλα βασικού, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Το δεύτερο έχει να κάνει με τον Τισουντάλι, αντί Τσάλοφ στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» επίθεσης, μιας και ο Μπράντον Τόμας είναι απών.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football