Ακολουθηστε μας

Football

Super League 2: Κληρώνει για Ηρακλή, Mακεδονικό, ΠΑΟΚ Β και Καμπανιακό

Απόψε στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2, σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Θα προηγηθεί στις 16:30 το ΔΣ της λίγκας, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι δύο όμιλοι. Το νέο πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 22 Σεπτεμβρίου, χωρίς να αποκλείεται η σέντρα να πάρει μικρή παράταση.

1ος όμιλος: Διαγόρας, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Ηρακλής, Καβάλα, Καμπανιακός, Λάρισα, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, ΠΑΟΚ Β και ΠΑΣ Γιάννινα.

2ος όμιλος: ΑΕΚ Β, Αιγάλεω, Αστέρας Τρίπολης Β, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Κηφισιά, Παναργειακός, Παναχαϊκή, Πανιώνιος και Χανιά.

Πανιώνιος, Καβάλα και Παναργειακός επιστρέφουν στη δεύτερη κατηγορία, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί ο νεοφώτιστος Εθνικός Νέου Κεραμιδίου. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστούν και οι β ομάδες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, οι οποίες δεν έχουν δικαίωμα ανόδου, αλλά μπορούν να υποβιβαστούν, όπως έγινε πέρυσι με αυτές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Θα προβιβαστούν στη Super League δύο ομάδες, οι νικήτριες των play offs κάθε ομίλου και θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική συνολικά 4 ομάδες (οι τελευταίες δυο από τα play out).

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football