Ακολουθηστε μας

Football

Αρης: Τέταρτη σερί χρονιά αλλάζει δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας!

Ο Αρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Χουάνκαρ για να κλειδώσει το δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ελπίζοντας πως ο Ισπανός με την εμπειρία του θα δώσει μεγάλες βοήθειες και μαζί με τον Τσέχο Μάρτιν Φρίντεκ θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό δίδυμο, από το οποίο ο Αρης δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα όλη τη χρονιά.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αρης έχει αλλάξει το δίδυμο των αριστερών ακραίων αμυντικών τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές περιόδου! Πέρυσι ο Αρης επέλεξε τον Αργεντινό Χουάν Φεράρι και τον Κοσταρικανό Ρόναλντ Ματαρίτα, αλλά στο τέλος έφτασε να παίζει κυρίως με τον Μοντόγια παρά το γεγονός ότι είναι δεξιός μπακ!

Έναν χρόνο νωρίτερα, την περίοδο 2022-23, ο Αρης είχε επιλέξει για το αριστερό άκρο τον Ολλανδό Μάρβιν Πίρσμαν που προέρχονταν από εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Γάλλο Μπράντλεϊ Μαζικού, αλλά δεν βοήθησαν όσο θα περίμενε κανείς. Ωστόσο ο Αρης κατάφερε στο τέλος της σεζόν να τους πουλήσει και τους δύο. Την περίοδο 2021-22, ο Αρης ξεκίνησε τη χρονιά με τον Ρουμάνο Γκάνεα και τον Γκανέζο Λούμορ, αλλά η σεζόν δεν εξελίχθηκε ικανοποιητικά. Ο Γκάνεα έφυγε για τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Λούμορ βρήκε δουλειά στην Κηφισιά.

Φέτος ο Φρίντεκ ξεκίνησε ενθαρρυντικά τη σεζόν, δείχνει πως είναι ποιοτικός μπακ, με ανεβάσματα αλλά και καλή αμυντική συμπεριφορά. Θα προστεθεί δίπλα του και ο Χουάνκαρ, που ίσως και σήμερα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και αυτή τη φορά ο αριστερός… μπελάς ίσως βρει λύση.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football