Ακολουθηστε μας

Backstage

Οταν ο ΠΑΟΚ αρχίζει το πρωτάθλημα με «3Χ3» και «διπλό» στο Περιστέρι (vid)

Ο ΠΑΟΚ ιστορικά έχει κάνει μόλις άλλες πέντε φορές το απόλυτο «3Χ3» στο ξεκίνημα της σεζόν. Το’ χει κάνει και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τη χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος, τότε που το σερί είχε σταματήσει, μετά από ένα εντυπωσιακό «οχτώ στα οχτώ» σερί νικών, στο Περιστέρι (1-1).

Οι «ασπρόμαυροι» παραδοσιακά δυσκολεύονται στο Περιστέρι. Θυμηθείτε τι είχε γίνει πέρσι και πως «απέδρασε», χάρη στο γκολ του Σβαμπ στο 89ο λεπτό και στη «ζωγραφιά» του Κωνσταντέλια στις καθυστερήσεις.

Ακόμα, ακόμα και η νίκη επί του Ατρόμητου την σεζόν 2019-20, που συγκαταλέγεται στις έξι σεζόν, όπου ο ΠΑΟΚ έχει κάνει το «3Χ3» στο ξεκίνημα, είχε πολλές ομοιότητες με τη χθεσινή (1-2) στο Περιστέρι.

Ποιος ξεχνάει το «buzzer beater» του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στην ίδια εστία, που σκόραρε και ο Καμαρά σε μια σχεδόν πανομοιότυπη φάση κι αφού προηγουμένως το VAR του έχει ακυρώσει γκολ (Βαρέλα), όπως του ακύρωσε και χτες το βράδυ ο Σιδηρόπουλος, στέλνοντας τον Ζαμπαλά σε «on the field» ανασκόπηση της φάσης για το δεύτερο γκολ του Ζίβκοβιτς.

 

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage