Ακολουθηστε μας

Backstage

Θεσσαλονίκη, Δουβλίνο, Βερολίνο, Βόλφσμπουργκ: Το τρελό ταξίδι του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη (vids)

Δέκα μέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής από τον ΠΑΟΚ στη Βόλφσμπουργκ, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρίσκεται στην Κάτω Σαξονία.

Η γερμανική ομάδα παρουσίασε το ταξίδι του 20χρονου Έλληνα κεντρικού αμυντικού από τη Θεσσαλονίκη στο Δουβλίνο και από εκεί, μέσω Βερολίνου, στην πόλη του Βόλφσμπουργκ.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΟΡΟΣ: ΠΕΜΠΤΗ, 10 Μ.Μ

Αγώνας για τα Play Offs του Europa League μεταξύ της Σάμροκ Ρόβερς από το Δουβλίνο και του ΠΑΟΚ. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κουλιεράκη με τα «ασπρόμαυρα». Αυτή τη φορά ο ύψους 1,88 μ. κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα, όπως είχε συμβεί πριν από μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, και δεν έχει αγωνιστεί. Η ομάδα του κερδίζει με 2-0 και εξασφαλίζει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League. Με αυτό ολοκληρώνεται η θητεία του Κουλιεράκη. «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα και ήμουν πολύ χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στο Europa League», είπε ο 20χρονος.

ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 5 Π.Μ

Το ξυπνητήρι του Κουλιεράκη χτυπά τα ξημερώματα. Ντύνεται και πηγαίνει κατευθείαν στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου. «Το βράδυ ήταν πολύ σύντομο. Μετά το παιχνίδι αποχαιρέτησα τους συμπαίκτες μου και ετοίμασα τα πάντα για την αναχώρηση. Πρέπει να κοιμήθηκα περίπου δύο ώρες», λέει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής. Το αεροπλάνο του απογειώνεται για το Βερολίνο στις 6:43 π.μ. τοπική ώρα.

Ο ΑΕΤΟΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10:01 Π.Μ

Touchdown! Το αεροσκάφος Aer Lingus EI 332 προσγειώνεται στο αεροδρόμιο του Βρανδεμβούργου του Βερολίνου ένα λεπτό αργότερα από το προγραμματισμένο. Για τον Κουλιεράκη είναι μόλις η δεύτερη φορά στη Γερμανία. Από την πρωτεύουσα παίρνει την Α2. Περίπου δυόμιση ώρες αργότερα ακούει: έφτασες στον προορισμό σου. Τελικά. Άφιξη στο “The Ritz-Carlton”, γρήγορο check-in και μετά κατευθείαν στο “Beef Club” για μεσημεριανό γεύμα με τους υπεύθυνους της ομάδας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VfL Wolfsburg (@vfl.wolfsburg)

ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 3:50 Μ.Μ

Ακολουθεί το καλοσώρισμα στα γραφεία και το γήπεδο της ου VfL Βόλφσμπουργκ. «Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους μπορούμε να καλωσορίσουμε τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ. Καταφέραμε να τον πείσουμε για την πορεία και τη φιλοσοφία μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μας επέλεξε παρά τον έντονο ανταγωνισμό. Ο Κωνσταντίνος έχει ήδη επιδείξει εντυπωσιακά τα προσόντα του στην Ελλάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει καθιερωθεί ως κανονικός παίκτης στον ΠΑΟΚ και έχει επιβληθεί και στην εθνική ομάδα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνηθίσει γρήγορα την Μπουντεσλίγκα και θα κάνει τα επόμενα βήματα στην εξέλιξή του εδώ», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της VfL, Πίτερ Κρίστιανσεν, σχετικά με την άφιξη του νέου κεντρικού αμυντικού.

Λίγο μετά ξεκινά η περιήγηση στο γήπεδο. Μεταξύ άλλων, η θέση του στα αποδυτήρια, το βοηθητικό γήπεδο και φυσικά στη Volkswagen Arena. Ωστόσο, η πρώτη συνάντηση με τους νέους συμπαίκτες θα πρέπει να περιμένει. Γιατί οι Λύκοι είχαν αναχωρήσει για το εκτός έδρας παιχνίδι στο Κίελο λίγο πριν την άφιξή του.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 4:44 Μ.Μ

Φώτα, κάμερα, δράση! Ο Κουλιεράκης χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα για να παράγει διάφορες μορφές φωτογραφιών και βίντεο για τα κανάλια της ομάδας και της Bundesliga. Μετά από αυτό, η πρώτη μέρα ως «λύκος» είχε τελειώσει.

Όμως ο 20χρονος Έλληνας παίκτης θα πρέπει γρήγορα να αποχαιρετήσει το Βόλφσμπουργκ. Μετά μια ατομική προπόνηση το Σάββατο και την πρώτη κοινή με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές την Κυριακή, ο Κουλιεράκης θα αναχωρήσει για τους επερχόμενους αγώνες με την Εθνική Ελλάδας στο Nations League.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage