Ακολουθηστε μας

Football

ΠΑΟΚ Β – ΑΕΛ 4-1: Καταιγιστικός «Δικέφαλος» με «χατ τρικ» του Σμυρλή!

Δυνατό φιλικό, καλή εμφάνιση και 4-1 επί της ΑΕΛ για τον ΠΑΟΚ Β, στο παιχνίδι που έγινε στην Πτολεμαΐδα, όπου βρίσκεται ο Δικέφαλος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Τρία γκολ για τον Σμυρλή κι ένα πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κανίς, ενώ από μια ασίστ κατέγραψαν οι Ρικάρντο και Ουρτάδο.

Στο 14’ ο Σμυρλής με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ Β΄. Μετά τα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά ακολούθησε ένα εντυπωσιακό τετράλεπτο για τους «ασπρόμαυρους» του Απόστολου Παπαβασιλείου, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα πέτυχαν τρία τέρματα.

Στο 26ο ο Κανίς ανατράπηκε μέσα στη περιοχή από τον Παναγιωτίδη και το πέναλτι που υποδείχθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σμυρλής μπήκε από αριστερά και με σουτ έκανε το 3-0. Με την συμπλήρωση του ημιώρου ο ο Σμυρλής και πάλι με δυνατό σουτ πέτυχε χατ-τρικ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 52΄ο Μπαριέντος με ωραία μπαλιά βρήκε τον Κρητικό μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο Λαρισαίος επιθετικός με σουτ μείωσε το σκορ σε 1-4.

ΑΕΛ (α’ ημίχρονο): Πεντρέου, Γιανναράκης , Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Παναγιωτίδης, Νινίκας, Αντράντα, Ακόστα  Κ. Παπαγεωργίου, Στίνα, Μωραϊτής

ΠΑΟΚ Β΄ (α’ ημίχρονο): Ναντέρ, Τασιούρας, Σινανάϊ, Κώττας, Λαγωνίδης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Ρικάρντο, Κανίς, Σμυρλής, Ουρτάδο.

ΑΕΛ (β’ ημίχρονο): Σουλούκος, Στάμου, Γιανναράκης (65ο Γιαξής), Τριμμάτης, Παναγιωτίδης (65ο Γκρόζος), Μπαριέντος, Οικονόμου, Μούργος, Κρητικός, Φατάι, Πασάς.

ΠΑΟΚ Β (β’ ημίχρόνο): Ναντέρ (59’ Νικολακούλης), Καλόγηρος, Σινανάϊ (59’ Καστίδης), Καλόγηρος, Λαγωνίδης (65’ Πασακίδης), Δεληγιάννης, Ρουμιάντσεφ (82’ Σελιμάι), Γκούμας, Κουλούρης, Αδάμ, Γκιτέρτσος, (67’ Μύθου).

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football