Ακολουθηστε μας

Sports

ΠΑΟΚ – Παρτιζάν: Από την αδελφοποίηση στην συνεργασία!

Από την αδελφοποίηση οπαδών στην αθλητική συνεργασία! Συνάντηση είχαν οι διοικητικοί εκπρόσωποι των τμημάτων χάντμπολ του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν, με στόχο την πολυεπίπεδη συνεργασία τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Χασεκίδης και Ζέλικο Πέρκουνιτς συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου και συζήτησαν το πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ομάδων. Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα, με τους δύο διοικητικούς υπεύθυνους να εκφράζουν την αμοιβαία επιθυμία τους για την ανάπτυξη μιας πολύπλευρης συνεργασίας μεταξύ των δύο ιστορικών Συλλόγων.

Οι βλέψεις των δύο συλλόγων επεκτείνονται όχι μόνο σε αγωνιστικά αλλά και σε εξωαγωνισπκά ζητήματα, όπως κοινές δράσεις, πρωτοβουλίες και κοινή επικοινωνιακή πολιτική, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας τους σε διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα, οι δύο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο διοργάνωσης φιλικών αγώνων στο άμεσο μέλλον, τόσο στο Βελιγράδι όσο και στη Θεσσαλονίκη. συνάντηση αποτελεί σημαντικό βήμα προς την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο συλλόγων.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Sports