Ακολουθηστε μας

Football

Ο Αρης μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με πίστη για διπλό στο Περιστέρι

Ο Αρης αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο (20:30, NS PRIME) στο Περιστέρι στο παιχνίδι της πρεμιέρας και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αισιοδοξεί ότι θα φύγει με βαθμούς από την Αθήνα.

Ο Ακης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Τον τραυματία Σίστο και τους τιμωρημένους από τον τελικό του Κυπέλλου Νταρίντα, Ζαν Ζιλ και Σουλεϊμάνοφ. Επιπλέον καλείται να αντιμετωπίσει και την κατάσταση των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων που προστέθηκαν στις προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα. Οι περισσότεροι είναι ανέτοιμοι, αλλά λόγω ειδικών συνθηκών, κάποιοι ίσως βρεθούν ακόμα και στην αρχική ενδεκάδα.

Ο τεχνικός του Αρη ζήτησε από τους παίκτες του να διεκδικήσουν την κατοχή και να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και να προσέξουν την μεσαία γραμμή, «κλειδώνοντας» τους διαδρόμους στους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου.

Ο Κουέστα που αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα θα είναι στην ενδεκάδα, με δύο ερωτηματικά στην άμυνα και στη θέση «έξι». Ο Μάγια θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Μπράμπετς στους στόπερ. Λογικά θα έχει δίπλα του τον Βέλεθ και αριστερά μάλλον θα κάνει ντεμπούτο ο Τσέχος Φρίντε, αφού δεν υπάρχει άλλος αριστερός μπακ. Υπάρχει και το αναγκαστικό σενάριο με Μοντόγια, αλλά ο Μάντζιος δείχνει να προτιμά να τον ξεκινήσει ως αμυντικό μέσο δίπλα στον Μόντσου, αφού δεν έχει άλλο χαφ. Σαβέριο, Μάνου Γκαρθία και Φετφατζίδης είναι οι επικρατέστεροι (με τον πιτσιρικά Ντιαντί να χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας) και στην κορυφή της επίθεσης η θέση θα παιχτεί ανάμεσα στον περσινό πρώτο σκόρερ του Αρη και τους πρωταθλήματος Μορόν και τον Σαμόρα.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football