Ακολουθηστε μας

World

Με υπογραφή Μπαπέ η πρώτη «κούπα» της Ρεάλ στη νέα εποχή! (video)

Με τρόπαιο ξεκίνησε η «εποχή Μπαπέ» στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της «βασίλισσας», στο 2-0 επί της Αταλάντα στον τελικό του Super Cup στην Βαρσοβία.

Το ημίχρονο έληξε με 1-1 στα δοκάρια, αλλά χωρίς σκορ. Στο 59ο λεπτό ο Βινίσιους έκανε τρομερή προσπάθεια από τα αριστερά, σέρβιρε με πάσα «πάρε-βάλε» στον Βαλβέρδε που δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει και να βάλει μπροστά στο σκορ τη «βασίλισσα».

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κίλιαν Μπαπέ να σκοράρει. Ο Γάλλος σούπερ σταρ εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό γύρισμα του Μπέλιγκχαμ και με υπέροχο τελείωμα μέσα στην περιοχή έκανε το 2-0 για την «βασίλισσα» βάζοντας και το δικό του λιθαράκι στο πρώτο του τρόπαιο με τη φανέλα της Ρεάλ.

Έτσι, πλέον, η Ρεάλ μετρά 6 Super Cup και είναι η πολυνίκης του θεσμού αφήνοντας πίσω τις Μπαρτσελόνα και Μίλαν.

Ρεάλ Μ. (Κ. Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ (89′ Βάσκεθ), Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Ροδρίγκο (76′ Μόντριτς), Μπέλιγχαμ (89΄ Σεμπάγιος), Βινίσιους (88′ Αρντά Γκιουλέρ), Εμπαπέ (83΄Μπραχίμ Ντίαθ)

Αταλάντα (Τζ. Γκασπερίνι): Μούσο, Τζιμσίτι, Ιέν (89′ Παλέστρα), Κολάσινατς (71′ Μπάκερ), Ζαπακόστα (63′ Γκόντφρι), Ντε Ρουν, Έντερσον, Ρουτζέρι, Πάσαλιτς (90′ Μαντσόνι), Ντε Κετέλερ (63′ Ρετέγκι), Λούκμαν

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε World