Ακολουθηστε μας

Backstage

Από τη Θεσσαλονίκη ο Στεφάν Λανουά έστειλε θετικά μηνύματα για την ελληνική διαιτησία

Η Θεσσαλονίκη είναι το επίκεντρο για την ελληνική διαιτησία το τριήμερο 10-12 Αυγούστου, με τη διεξαγωγή του σεμιναρίου διαιτησίας, που ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου με την ομιλία του προέδρου της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση.

Ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, ήταν το κεντρικό πρόσωπο και με το «καλημέρα» φάνηκε να τους κερδίζει όλους. Τα λόγια του, η συμπεριφορά του, η στάση του γύρω από τις εξελίξεις στο χώρο της διαιτησίας και κυρίως η ατάκα του: «Είμαι δίπλα σας και προτεραιότητα μου είναι να σας προστατεύσω».

Ο κ. Λανουά στην ομιλία του προς τους αξιωματούχους και τους παρατηρητές, ανέφερε τα ακόλουθα:

«Είναι τιμή και χαρά μου που βρίσκομαι εδώ, ευχαριστώ τον κ. Ροσέτι για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Δεσμεύομαι απόλυτα να προσφέρω προστασία στους Έλληνες διαιτητές, αλλά και στο ίδιο το άθλημα, καθώς επίσης και σεβασμό προς αυτό. Το μότο μου είναι, “αν θες να γίνεις σεβαστός, πρέπει να δείχνεις εσύ σεβασμό”. Μαζί με την ομάδα μου θα σας βοηθήσουμε στην ανάπτυξή σας και στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, για την πρόοδο τη δική σας και της ελληνικής διαιτησίας».

«Έχω παίξει στο παρελθόν στην Ελλάδα, σας γνωρίζω, όπως γνωρίζω και τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να εξελιχθούμε», τόνισε ο κ. Πάολο Βαλέρι, ενώ το έτερο μέλος της ΚΕΔ, ο κ. Ρομπέρτο Αλμπέρο Φερνάντεζ, ανέφερε: «Έχω αφιερώσει πολλά χρόνια στην ανάπτυξη της διαιτησίας και θα κάνω ό,τι μπορώ για να γίνετε καλύτεροι διαιτητές».

Τέλος, ο κ. Λανουά, έκλεισε την ομιλία του απευθυνόμενος στα ελληνικά προς τους διαιτητές: «Σας εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα σεζόν», είπε και έδωσε το λόγο στον Πάολο Βαλέρι και τον Ρομπέρτο Αλμπέρο Φερνάντεζ, οι οποίοι συμπληρώνουν την τριάδα της νέας ΚΕΔ.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Backstage