Ακολουθηστε μας

Bet

Μεγαλώνει η στοιχηματική εξίσωση

Όλο και πιο πλούσιο γίνεται το στοιχηματικό μας κουπόνι όσο προχωράμε στον Αύγουστο, με τα εμπορικά πρωταθλήματα να μπαίνουν και αυτά στην εξίσωση και να ξεκινάνε την νέα αγωνιστική περιόδο, γεγονός που σημαίνει ότι μεγαλώνουν και οι επιλογές μας.

Το Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας έχουμε πρεμιέρες στην Πρέμιερ Σκωτίας, στην Τσάμπιονσιπ, στην Α και στην Β Αγγλίας, όπως επίσης και στην Ολλανδία και στην Α Πορτογαλίας. Παράλληλα το διήμερο που έχουμε μπροστά μας έχουμε τον μεγάλο τελικό στην Αγγλία ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Community Shield.

Άλλωστε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε την πρώτη σέντρα στην Πρέμιερ Αγγλίας, όπως επίσης και στα υπόλοιπα εμπορικά πρωταθλήματα της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Τουρκίας αλλά και το ελληνικό, με την Γερμανία να παίρνει σειρά σε 15 μέρες.

Πάμε στις προτάσεις για το τρέχων διήμερο και ξεκινάμε με την τριάδα των όβερ 2,5 και τις αναμετρήσεις Μπρόντμπι – Άαρχους, Ντύσσελντορφ – Καρλσρούη και Ζυρίχη – Λωζάννη με απόδοση 4.44 μονάδες. Συνεχίζουμε με την τριάδα των goal / goal και τα παιχνίδια Γκενκ – Κλάμπ Μπρίζ, Λίλεστρομ – Μόλντε και KFUM – Ρόζενμποργκ με απόδοση 4,07 μονάδες.

Τέλος κλείνουμε με την τριάδα ρίσκου των όβερ 3.5 και τους αγώνες Βίκινγκ – Μπόντο Γκ., Χάλμσταντ – Μάλμε και Σάλτσμπουργκ – Μπλάου Β. Λ. με απόδοση 10,12 μονάδες.

ΤΡΙΑΔΑ 1

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΑΑΡΧΟΥΣ ΟΒΕΡ 2,5 (1,75)
ΝΤΥΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ ΟΒΕΡ 2,5 (1,53)
ΖΥΡΙΧΗ – ΛΩΖΑΝΝΗ ΟΒΕΡ 2.5 (1,66)

ΤΡΙΑΔΑ 2

ΓΚΕΝΚ – ΚΛΑΜΠ ΜΠ. goal/goal (1,61)
ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΜΟΛΝΤΕ goal/goal (1,57)
KFUM – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ goal/goal (1,61)

ΤΡΙΑΔΑ 3

ΒΙΚΙΝΓΚ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚ. ΟΒΕΡ 3.5 (2,00)
ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΜΑΛΜΕ ΟΒΕΡ 3,5 (2,25)
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΛΑΟΥ Β. Λ. ΟΒΕΡ 3,5 (2,25)

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Bet