Ακολουθηστε μας

Football

Tελική πρόβα με Λαμία για Αρη απόψε στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00)

Μπορεί ακόμα να μην έχει κάνει όλες τις μεταγραφικές του κινήσεις (και είναι αρκετές αυτές που ακολουθούν), ωστόσο η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πλησιάζει και  Αρης είναι υποχρεωμένος να προετοιμαστεί για το ματς με τον Ατρόμητο.

Και αυτό θα το κάνει απόψε ο Ακης Μάντζιος στο φιλικό με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00, Novasports Start), όπου θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει βασικό σχήμα, με όσους παίκτες έχει διαθέσιμους. Δεδομένης της απουσίας απ΄το πρώτο ματς του Νταρίντ, του Ζαν Ζιλ Εμβοντό και του Σουλεϊμάνοφ, ο τεχνικός του Αρη καλείται να βρει λύσεις για τα πρώτα ματς, έχοντας να αντιμετωπίσει και σημαντικά κενά σε συγκεκριμένες θέσεις, όπως για παράδειγμα στο αριστερό άκρο της άμυνας, στο δεξί άκρο της επίθεσης, στη μεσαία γραμμή. Ο Σίστο είναι τραυματίας, ο Κουέστα μόλις επέστρεψε, ο Φεράρι είναι προς την έξοδο, άρα ο κόσμος του Αρη είναι πιθανό να δει ένα σχήμα ανάγκης.

Στο μεταξύ από χτες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο 19χρονος Σουηδός τερματοφύλακας Φίλιπ Σίντκλεφ, ο οποίος θα περάσει από εξετάσεις και θα υπογράψει τη Δευτέρα πενταετές συμβόλαιο. Ο Χοσέ Σιφουέντες από το Εκουαδόρ, ίσως ξεκινήσει το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ το ίδιος δρομολόγιο ο Τσέχος αριστερός μπακ Μάρτιν Φρίντεκ, που έχει συμφωνήσει με τον Αρη.

Η διοίκηση του Αρη κινείται για έναν ακόμα αριστερό μπακ, για στόπερ, για έναν χαφ και επιθετικό, ανάλογα τι θα γίνει και με τον Μορόν, για τον οποίο ακόμα δεν έχει φτάσει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

συντελεστες

Facebook

περισσοτερα σε Football